FESTIVAL PROCENTENARI DE L’A.D GUÍXOLS

FESTIVAL PROCENTENARI DE L’A.D GUÍXOLS

Segons Informa Radio Sant Feliu El proper dissabte, 5 d’octubre, a les 19 hores al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu, se celebrarà el primer festival que s’emmarca dins dels actes del Centenari del cub degà de la ciutat: l’Ateneu Deportiu Guíxols.
Al llarg del que resta de 2013 i els període de temporada de 2014, s’espera celebrar-ne alguns altres en els quals diversos col·lectius de la música, el ball, el teatre, les arts escèniques, la moda, etc. col·laboraran amb l’Ateneu tant per celebrar l’esdeveniment com per poder aportar ajut econòmic per cobrir la temporada del Centenari.
Per obrir boca, aquest dissabte a les 7 de la tarda es comptarà amb les actuacions de l’Orquestra de Cambra de l’Escola de Música de Sant Feliu, també hi participarà el nou duet d’havaneres  Fil de Cuca a més de la presència dels i les alumnes de l’Escola de Ball de Conchi Morales i les cançons de Josep Andújar “Sé”.
El preu de l’entrada/donatiu serà de només 5 euros que es poden adquirir anticipadament a Sastreria Corominas, Magatzems Guíxols i Pasisseria Vidal a més de a la taquilla des d’una hora abans de l’espectacle.
Durant la temporada del Centenari el club organitzarà diverses activitats, partits, actes, xerrades, etc. per celebrar el seu segle d’existència i la junta directiva espera la participació dels afeccionats i ciutadans per homenatjar als centenars de persones que al llarg de la història han mantingut viva la flama de l’esport a la ciutat amb el seu esforç per tal que el nom de la ciutat hagi estat reconegut arreu del territori català.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.