DISSABTE FESTIVAL PRO-CARITAS AL TEATRE

DISSABTE FESTIVAL PRO-CARITAS AL TEATRE

Segons Informa Radio Sant Feliu Com ja havíem avançat fa uns dies, aquest dissabte a 2/4 de 7 del vespre se celebrarà, al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu un festival en el qual el 60% de la recaptació anirà destinada al banc d’aliments de Càritas.
Aquesta és una iniciativa del col·lectiu Artistas Sin Fronteras que aporta als artistes musicals que els donen suport en les seves exposicions arreu de les comarques entre els quals hi destaquen els Back on Time (Alícia Calzada i Nacho Alonso), un cantautor desconegut encara a Sant Feliu, Lluís Lozano, que ja va deixar una excel·lent impressió en la inauguració del Port Abric al Casino Guixolenc. També hi actuarà la compositora xilena ESTABLERTA A Girona,  LaCote ,amb la seva banda que es presenta a Sant Feliu amb cançons del seu  disc “Germinando” i el cantautor Sé que, segurament, entre altres interpretarà la cançó premiada al Concurs d’Havaneres de Sant Pol de Mar entre altres. L’acte estarà presentat per Roser Canals i també es farà el sorteig d’obres d’art entre els assistents.
Les entrades anticipades es troben a la venda a Sal Negre Música i a l’Oficina de Turisme, al temps que hi ha una Fila Zero per poder fer aportacions bancàries a Banc de Sabadell:  0081 0128 11 0001341341. Anotar en l’ingrés o  bé transferència: Donatiu Festival Pro Càritas i el vostre nom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.