DONAIRE I MENDOZA, FLAMENC A LA CAPELLA

DONAIRE I MENDOZA, FLAMENC A LA CAPELLA

Segons Informa Radio Sant Feliu Un centenar de persones varen assistir al primer dels quatre concerts del cicle Música a la Capella, (de l’Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols) que es desenvolupen cada cap de setmana, fins el 13 de setembre.
Burruezo & Nur Camerata van ser els protagonistes amb La Nit Medieval i, a través de la seva música, van aconseguir crear una atmosfera íntima, amb records d’Al-Andalus, a través de cançons amb arrels morisques, sefardites i també de trobadors. Burruezo, acompanyat de Maia Kanaan i Mohamed Yusuf  Mayans varen oferir un concert cantat en català, castellà modern i antic i àrab clàssic.
La propera actuació del cicle serà aquest dissabte 31 d’agost amb la Nit Flamenca a càrrec del duo Amarende, compost per Diego Mendoza i Miguel Donaire que oferiran un espectacle de dansa i música flamenca.
Les entrades anticipades estan a la venda a l’Oficina de Turisme (Edifici Monestir) tots els dies de 10h a 21h i el mateix dia de l’espectacle a partir de les 21h al recinte del concert (C/ Hospital 25/35).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.