Dissabte Pau Gener i Cris Juanico a Casa Irla

Dissabte Pau Gener i Cris Juanico a Casa Irla

Segons Informa Radio Sant Feliu Pau Gener Galin (Sant Celoni, 1977) ha pasturat àmpliament pel món, oferint i exercint l’ofici de poeta arreu de Catalunya, Espanya, Europa, Estats Units i Mèxic. S’ha bregat en centenars de recitals, presentacions, accions i performances diverses, amb la complicitat d’altres poetes i escriptors, amics, músics, cineastes i artistes de diversa natura. Ha estat traduït al castellà, el gallec i l’anglès. Els seus llibres, fins ara, enumeren un recorregut vital a través dels títols Si al final no vinc,i m’esperes, No calla, Vàlid per un viatge, Tancat per mancances, i el recent Home
a l’aigua, que s’estavella limítrof entre la poesia i la prosa, amb una teranyina de personatges que forneixen un prototip de novel·la d’aventures.

Dissabte, 1 de desembte a les 22:30 h.
Cris Juanico en concert presenta: Dues pedres

Dues Pedres és el nou projecte de Cris Juanico en format duet amb Joan Solà Morales. Juntament amb el contrabaixista d’Umpah-pah, ens mostra el nou embolcall amb el qual han vestit les cançons d’ara i les d’abans, sense perdre de vista les referències i l’aire mediterrani que sempre han respirat les seves propostes.

Dues Pedres parteix del minimalisme dels tres instruments principals —veu, guitarra i contrabaix— viscerals en tot moment i sense més condiment que alguns ritmes electrònics i orgànics —que fan lluir l’essència de les cançons. Arrel d’aquesta nova formació, i seguint amb aquesta actitud activa imparable a què ens té acostumats, enregistra en un CD 13 cançons, gravades a la Mirona i als Estudis Aumón entre el juliol i l’octubre del 2011, i surt a mitjans de desembre de la mà d’RGB Suports.

Dues Pedres és una selecció de temes amb les versions de l’espectacle del mateix nom. Es va començar a gestar el juliol de 2011 amb motiu de la gravació del videoclip de la cançó «Loca somera». En aquella trobada no només es van enregistrar imatges, sinó que també es va gravar l’actuació musical que es va oferir. Vist i sentit l’esperit que estava prenent l’espectacle, s’ha decidit gravar de nou alguns dels temes que allà es van interpretar i afegir-ne d’altres que posteriorment s’havien incorporat al repertori de Dues Pedres. S’ha defugit de falsejar el directe (que ho és) amb aplaudiments postissos (que també n’hi va haver), tenint en compte que hi ha temes que es van gravar sense públic. Uns a La Mirona de Salt (amb públic) i altres als Estudis Aumón de Ciutadella, els dos mons entre els que viu i es mou Cris Juanico. També s’ha optat per no afegir res que no es senti a l’espectacle. És Dues Pedres en estat pur.

Més informació i venda d’entrades trucant a la Casa Irla al tel. 972.11.74.39 o adreçant un correu electrònic a casa@irla.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.