Preinscripcions per a la Rua del Carnaval 2013

Preinscripcions per a la Rua del Carnaval 2013

Segons Informa Radio Sant Feliu L’organització del Carnaval 2013 de Sant Feliu de Guíxols ha enviat les bases de participació a la rua tot destacant que, per poder-hi participar cal fer una preinscripció a més d’altres condicions i suggeriments que us reproduim textualment:

Dades importants a tenir en compte:

Per poder participar en la Rua del divendres del Carnaval 2013, que es celebrarà el proper divendres 8 de febrer de 2013, cal omplir la butlleta de preinscripció que trobareu al web de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (http://www.guixols.cat). Tindran validesa totes aquelles preinscripcions que estiguin degudament omplertes i que s’hagin enviat per correu electrònic a activitats@guixols.cat o bé s’hagin presentat al Registre d’Entrada de l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà), a partir del dia 1 de desembre. Data límit de presentació de les preinscipcions és el 18 de gener de 2013 a les 13 h.

Per participar en la Rua del Divendres s’admetran 60 colles, a més a més de les 3 colles representants dels Carnestoltes de Sta. Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

Les colles de les poblacions abans esmentades membres de l’Associació de Colles de Carnaval Ganxones, Federació de Colles de Carnaval de Castell-Platja d’Aro i l’Associació de Colles de Carnaval de Santa Cristina d’Aro quedaran automàticament admeses, prèvia inscripció conjunta signada pels responsables de les associacions i federacions.

Inicialment s’admetran 20 places per carrosses petites, 20 per carrosses grans, 10 per comparses i 10 per carrosses d’animació. Aquest punt pot ser modificable en funció de les inscripcions.

En cas que les preinscripcions rebudes superin el número màxim de participants en cada categoria, es farà una preselecció amb els següents criteris de puntuació:

Colles membres de l’Associació de Colles de Carnaval Ganxones, de la Federació de Colles de Castell-Platja d’Aro i de l’Associació de Colles de Carnaval de Santa Cristina.

Antiguitat en la Rua del divendres

Complexitat del projecte presentat (MOLT IMPORTANT)

Per qualsevol dubte o aclariment, restem a la vostra disposició. Telèfon: 972 32 70 00 (ext.  4130 ó 4125) Adreça electrònica: activitats@guixols.cat o bé cultura.guixols@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.