El Pirata Canut actua diumenge al Teatre Montclar

El Pirata Canut actua diumenge al Teatre Montclar

Segons Informa Radio Sant Feliu El teatre del Centre Excursionista Montclar (C.E.M) obre les portes, aquest diumenge 11 de novembre, per donar continuïtat a la temporada d’espectacles infantils iniciats al 2011. La secció Espectacles, des de llavors, confecciona un calendari d’actuacions basat en la contractació de companyies d’espectacles, principalment de la província de Girona i de la resta del territori català, per realitzar una programació anual.

En aquesta ocasió l’oferta d’espectacles es centra en una programació infantil fixa, d’un cop al mes, els diumenges tarda a les 18:00h. La bona acollida per part de la ciutadania ha impulsat la continuïtat de la secció d’Espectacles en la seva activitat, tot consolidant un nou espai escènic a Sant Feliu de Guíxols.

Estrena la temporada l’obra de teatre infantil “El pirata Canut” interpretada i dirigida per l’actor gironí David Planas. “El pirata Canut” és la història d’un pirata que torna a Sant Feliu, des d’on en va marxar fa molts anys, per explicar-nos com és que es va fer pirata i com va aconseguir el seu vaixell i la seva tripulació. Ara com que comença a ser gran i cada cop ha de pagar més impostos per navegar, ha decidit deixar el mar i dedicar-se a recórrer terra ferma explicant contes que ha recollit en els seus viatges.

L’espectacle començarà a les 18h i té una durada de 50 minuts. Seguidament, petits i grans, podran gaudir d’un berenar a l’espai ”La Kafeta” amb preus molt assequibles.

Podeu consultar la programació d’espectacles i la resta d’activitats del Centre Excursionista Montclar al web: www.cemontclar.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.