Actvitats previstes per als propers dies a SFG

Actvitats previstes per als propers dies a SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu Guíxols per la Independència continua la seva activitat després de l’aprovació i intervenció en el darrer Ple Municipal Ordinari en el qual es va aprovar l’adhesió de Sant Feliu de Guíxols a l’Associació de Municipis per la Independència. En la seva invitació pública comuniquen que “Tothom que vulgui participar amb nosaltres pot venir a la propera reunió: dijous 4 d’octubre a les 20:30h al Casino Guixolenc (dels Senyors)”.
www.assemblea.cat / guixols@assemblea.cat

Divendres, activitat d’Amics del Museu

El proper divendres 5 d’octubre a les 6 de la tarda a la sala d’actes del Monestir, tindrà lloc la presentació – col·loqui de l’excursió virtual a Las Merindades.
Consisteix en la projecció d’un vídeo i unes fotografies de la zona i l’explicació de la propera sortida per visitar l’exposició “Las Edades del Hombre”.
Aquesta exposició, que organitzen els bisbats de Castilla – León, és sobre art religiós i aquesta és la 17ena edició. En ella s’hi poden veure escultures, retaules, orfebreria, imatges i quadres dels més famosos artistes medievals i renaixentistes. La mostra es presenta en diferents indrets, principalment catedrals i monestirs. Aquesta vegada és a Oña, al monestir de San Salvador.
L’entrada és lliure per tothom. Informació: Tel. 972 82 15 75 www.amicsmuseu.cat
amicsmuseu@gmail.com

Dissabte, corals al Teatre-Auditori

Aquest dissabte, 6 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre al Teatre-Auditori Municipal de Sant Feliu de Guíxols, se celebrarà una trobada coral d’intercanvi amb l’actuació de la coral Mannerchor Uettligen (Suïssa) amb la soprano Manuela Garrido, la direcció d’Anna-Lisa Kirchhofer i la participació de la Coral Cypsella, del Centre Excursionista Montclar de Sant Feliu de Guíxols. L’entrada és gratuïta

Diumenge El Mag Merlí al Teatre-Auditori

La Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil presenta aquest diumenge, 7 octubre  a les 12 h. al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer, l’espectacle per a tots els públics: El Mag Merlí

“Per tal de protegir Anglaterra, encanta l’espasa màgica  Excalibur, clavant-la en una pedra, i només la desclavarà aquell que sigui rei”. Aquesta és la història que explicarà i cantarà la companyia: Veus-Veus.

Diumenge, neteja del fons marí

Diada de neteja del fons marí i la costa de Sant Feliu de Guíxols, a l’antic Club Nàutic el diumenge, 7 d’octubre. Ja estan obertes les inscripcions.
A les 11.30 h Actuació de Percussió Ganxona: recorregut des de la rambla Vidal fins al Club Nàutic. A les 12.30 h Conferència sobre el fons marí els beneficis de fer una micro-reserva marina. Concerts de : Please wait, Los puntuales, Bullitt, Xavi Lloses, Rosa Pou i We can’t be lovers.    Exposició fotogràfica “El mar de casa nostra”.
Sortides de les brigades de neteja a les 8, 10, 12 i 15.30 h del centre de busseig Piscis Diving. Preu de la inscripció: 15€ (inclou botella i embarcació per a les 40 primeres places). Contacte  telefònic: 617 88 54 54

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.