Manu Chao dispara la venda d’entrades del Festival

Manu Chao dispara la venda d’entrades del Festival

Segons Informa Radio Sant Feliu Més de 1.500 persones han adquirit ja l’entrada per veure, aquest divendres a l’Espai Port, a Manu Chao que es converteix en un dels caps de cartell del 50è Festival Internacional de la Porta Ferrada.

El cantant francès, d’origen gallec, que fou el líder de la mítica banda Mano Negra, reconegut pel seu compromís social, el seu cosmopolitisme creatiu i la seva militància en la cançó popular, està considerat un dels músics més influents de les últimes dècades.

Troba la inspiració en la cultura de carrer i en les escenes locals de diferents països, alineant-se sempre amb els més vulnerables . La seva música és multicultural i multilingüística, barrejant rock, reggae, punk, skà, sons oposats i ritmes de tot el planeta, amb lletres en anglès, portuguès, francès, espanyol i italià.

Després del seu pas per Hot Pants i Los Carayos i de triomfar internacionalment amb la mítica banda Mano Negra, va llançar el seu primer disc en solitari, “Clandestíno”, amb el qual va aconseguir un èxit global. Després d’aquest treball van venir altres èxits com a “Próxima estación: Esperanza”, “Radio Bemba Sound System”, “Sibérie M’Était Contée” i “La Radiolina”, darrar àlbum editat l’any 2007. En aquests anys, centenars de milers de persones a tot el món han pogut gaudir del seu enèrgic directe i, ara, li toca el torn a Sant Feliu.

Els guixolencs podrem gaudir, doncs, de la presència d’un artista senzill, inspirador, compromès i creatiu que defuig de les constants posades en escena espectaculars, liderant en aquesta gira anomenada “La ventura” format per un simple quartet però que connecta des del primer minut amb el públic a través de la principal matèria primera que és la honestedat al damunt de l’escenari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.