Dissabte, dues bandes nord-americanes en concert al TZVR

Dissabte, dues bandes nord-americanes en concert al TZVR

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dissabte, 28 d’abril, a partir de les 21.30 h. al TZVR (Atzavara), a l’antic escorxador de Sant Feliu de Guíxols s’ha programat un doble concert amb dues importants bandes nord-americanes que destaquen en els circuits independents com són: Hudson Falcons, de New Jersey (Working Class Real Rock & Roll) i Independent Progress, de Minneapolis (Street Rock & Roll). El preu de l’entrada és de 7 euros.

Aquest concert forma part de l’inici d’una nova etapa dels components del col·lectiu de TZVR que han decidit programar-ne un mínim de dos mensuals per tal de dinamitzar el nou local que fa poques setmanes varen inaugurar amb una espectacular assistència de públic que va desbordar totes les previsions.

Recordem que, provisionalment, l’Ajuntament ha cedit una d’aquestes sales (magatzems) de l’antic escorxador per tal que en facin ús tant com a sala de concerts com per a seu del col·lectiu que fa 15 anys que s’autogestiona i que és un autèntic viver de grups locals que es van iniciant en el món de la música independent i que són un referent arreu, organitzant esdeveniments ja consolidats com el Sant Feliu Fest o bé el Sota Zero.

Per part de l’Ajuntament, aquesta setmana, la regidora Magda Lupiáñez es congratulava de les bones perspectives que amb aquest equipament tenen el col·lectiu de joves que han estat un exemple de gestió, de treball i de consolidació a la qual el consistori ha de donar resposta i considera que així s’ha fet intentant, en la mida de les possibilitats participar de les seves inquietuds obrint noves vies de col·laboració entre uns i altres i a l’espera d’un nou emplaçament pensat en les naus a tocar de la Ronda de Ponent que ha de tenir més capacitat i encara millors condicion

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.