Activitats de dijous, divendres i dissabte a la Casa Irla

Activitats de dijous, divendres i dissabte a la Casa Irla

Dijous, 26 d’abril a les 22:00 h.

PREMIATS AL FESTIVAL UNICA 2011 (I)
Segons Informa Radio Sant Feliu Projecció d’una primera selecció de films premiats amb Medalla d’or i plata al Festival UNICA 2011 celebrat a Luxemburg.
*Gratuït

Divendres, 27 d’abril a les 22:30 h.

VOL MENOR
Vol Menor és el projecte personal de Carles Cuxart, músic d’autor, de pop/folk, cançons nues cantades amb el cor, tocades amb piano i guitarra acústica, cançons que parlen de la vida, de les coses bones i dolentes que aquesta ens porta a cada moment, lletres plenes d’innocència tot i la duresa dels temes que ens parlen molt sovint.
A l’escenari, Vol Menor, defensa sol un repertori extens i ple de sensibilitat, tocant el piano i la guitarra, i sobretot la seva veu, creant una atmosfera íntima i acollidora entre ell, les seves cançons i el públic. Compositor de moltes cançons, el fan ser un músic especial i treballador, que demostra que estima la música i el somni de la seva vida.
www.volmenor.com
*Entrada: 6 euros

Dissabte, 28 d’abril a les 22:30 h.

LA TROUP
Després de ser guanyadors del concurs Argila Pop 2010 i finalistes d’Intro 2010 arriba el seu primer disc, «Benvinguts a la Selva». Amb base de rumba catalana,es passeja pels camins dels ritmes llatins i d’altres estils com el rock o el reggae.
Un ampli ventall d’instruments dóna a cada cançó un toc particular i conforma una sonoritat variada al llarg del disc, que va ser gravat el 2010 a l’estudi AdLibitum (Palamós) i masteritzat a The Grand Masters (Manchester).
La Troup està formada per Gerard Cañigueral (veu i baix), Cristian Salguero(veu i guitarra), Robert Camós (guitarra, tres cubà i mandolina), Ferran Gasau (guitarra elèctrica i acordió), Carles Camós (teclats) i Gerard Parés (bateria i percussió).
www.latroup.com
*Entrada: 6 euros

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.