El grup La Taverna a la Casa Irla // Activitats a la biblioteca

El grup La Taverna a la Casa Irla // Activitats a la biblioteca

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dissabte, 7 d’abril a les 22:30 . a la Casa Irla  (c/ Algavira, 65-69) de Sant Feliu de Guíxols, el grup d’havaneres La Taverna, oferirà un concert de cançó marinera,  havaneres i altres estils dins del cicle Sons de Taverna programat des de la Fundació Josep Irla.

El Grup La Taverna neix el 1992 amb la formació de quatre components, amb quatre veus i diversos instruments. Han fet arribar l’havanera i cançó de taverna a restaurants, casaments, convencions, promocions d’empreses i en celebracions privades i públiques.

D’entre les més de 1.400 actuacions realitzades, cal destacar una estada de 31 dies navegant pels mars escandinaus des d’Estocolm a la ciutat de Turkú (Finlàndia), i una estada de 10 dies en una fira turística a Brussel•les divulgant l’havanera com a mostra cultural de la Costa Brava, Biarritz, Toulouse, etc.

La formació, integrada per Miquel Pedrol com a primera veu, Carles Pastor
com a segona veu i guitarra i Raquel Prat a l’acordió, estan enllestint el seu 5è àlbum que presentaran el mes de maig i del qual interpretaran diverses peces en el seu concert.

Entrada: 6 euros. Per reservar taula a Cas Romagué Taverna podeu trucar al tel. 689.020.109.                      Foto portada: www.havanerus.com

Activitats obertes pel mes d’abril a la Biblioteca Octavi Viader

– Exposició fotogràfica “El viatge impossible. A Mèxic amb Roberto Bolaño”, del 13 d’abril al 2 de maig, al vestíbul de la Biblioteca, exposició fotogràfica amb una selecció de les imatges que el fotògraf  Siqui Sánchez va realitzar per il•lustrar el llibre que duu el mateix títol. El llibre, escrit per l’acadèmica Dunia Gras en col•laboració amb Leoni Meyer-Kreutler i el mateix Sánchez, descriu un itinerari de l’escriptor xilè per Mèxic.

– Club de lectura, el 27 d’abril, a les 20:30 h, trobada dels membres del Club a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit per comentar el llibre HHhH, de Laurent Binet, una barreja de novel•la i assaig històric.

– L’Hora del conte, sessió de contes per a nens i nenes de 0 a 3 anys. Amb Andreea Szabo, del Programa Cincodeditos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.