Aquest diumenge, Mentiders al Teatre i l’Invisible Titelles al Centre E. Montclar

Aquest diumenge, Mentiders al Teatre i l’Invisible Titelles al Centre E. Montclar

Segons Informa Radio Sant Feliu Arribem a la recta final del VII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols. La penúltima obra a participar és “Mentiders”, aquest diumenge al Teatre Auditori Municipal de Sant Feliu de Guíxols, a càrrec del grup de teatre Attrezzo de Vilafranca del Penedès.

Comèdia divertida on dos policies amb molt poca traça han de donar la pitjor notícia de les seves vides a un fràgil matrimoni d’avançada edat el dia abans de Nadal. Però, sense saber com, la situació se’ls escapa de les mans i es veuen enmig d’una de les més controvertides i rocambolesques missions que mai han realitzat.

Uns vellets molt especials, una venjativa lluitadora contra la pederàstia, un mossèn nou al barri, una adolescent despistada, un gosset i una trista història d’amor trasbalsaran els plans del policies que només han de complir aquesta missió abans d’agafar uns dies de vacances per Nadal. Esperem que en gaudiu. Agrupació Teatral Benet Escriba.

L’invisible titelles al CE Montclar aquest diumenge.

Aquest diumenge 18 de març 2012, a les 18h, la secció d’Espectacles del CE Montclar ofereix una nova funció infantil. Aquest cop ens visitarà la companyia L’Invisible Titelles amb l’espectacle “La veritable història del rei que tenia el nas vermell”.

La història es desenvolupa en el mostrador d’una antiga taverna un xic especial, on un simpàtic taverner ens explicarà el conte medieval d’un rei que  té el nas vermell de tant de beure vi i que vol casar la seva filla amb l’home que li porti el millor vi. L’espectacle que conté elements de màgia, teatre, cançons i per suposat…. els nostres estimats titelles. Aquesta obra està basada en un conte popular català i a més ens ensenya que a la vida cal respectar  els sentiments dels altres..

Aquest mes de març serà últim mes que la secció d’Espectacles del CE Montclar quinzenalment els diumenges a la tarda. Us recordem que després de l’espectacle podeu, petits i grans, passar a berenar al nostre espai “La Kafeta”, amb preus molt assequibles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.