Tret de sortida del festival ‘Concerts d’Aro’ a Santa Cristina

Tret de sortida del festival ‘Concerts d’Aro’ a Santa Cristina

Des de fa 8 anys, durant la primera quinzena de juliol, Santa Cristina d’Aro aprofita els capvespres d’estiu per programar actes de petit format al pati de la Biblioteca Baldiri Reixac, per tal de poder gaudir de presentacions de llibres, recitals poètics, representacions teatrals o bé música a l’aire lliure.

La característica principal d’aquest cicle de Literatura a la Fresca és que, gairebé sempre, hi intervenen autors i/o autores o bé creadors i/o creadores de la província. Unes sessions creades per compartir i gaudir, amb tothom qui vulgui, d’un còctel cultural de proximitat.

L’objectiu principal és donar a conèixer els treballs editats, musicals o d’arts escèniques, que es fan al nostre territori, així com donar a conèixer totes les obres que tractin Santa Cristina d’Aro i la comarca del Baix Empordà des de qualsevol temàtica, ja siguin creacions literàries o bé d’altres coneixements.

La primera vetllada de la Literatura a la Fresca té lloc avui divendres 2 de juliol a les 20 hores al pati de la biblioteca municipal, on es farà la presentació del llibre “Enaigats” de Xavier Cortadellas (Edicions Sidillà) i on, tot seguit, gaudirem de l’actuació musical del duet “Entredós”, format per Toni Mirallesi Mercè Puertas (guitarra i dues veus).

La següent vetllada es durà a terme la setmana vinent, divendres 9 de juliol, també a les 20 hores i al mateix emplaçament, on gaudirem d’“Ofrena”, una lectura de poemes de Gisela Vicenç acompanyada de la dansa contemporània de Montse Canals i la música de Xavi Molina. La incorporació de la dansa és una novetat d’enguany que s’ha inclòs per tal de reforçar les paraules del recital de poesia.

Ambdues activitats s’ofereixen de manera totalment gratuïta a la ciutadania, i és necessari reservar l’assistència prèviament enviant un correu electrònic a biblioteca@santacristina.cat o bé trucant al telèfon 972 05 78 50 o al mòbil 690 65 24 78.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.