Tret de sortida del festival ‘Concerts d’Aro’ a Santa Cristina

Tret de sortida del festival ‘Concerts d’Aro’ a Santa Cristina

Encetem el mes de juliol amb la tornada del festival ‘Concerts d’Aro’, organitzat per l’Àrea de Cultura de Santa Cristina d’Aro.

En l’edició d’enguany, tots els espectacles es duran a terme a l’Espai Ridaura per tal de mantenir la distància de seguretat entre les persones assistents, i tots ells compliran amb els protocols de seguretat establerts pel Procicat.

El cicle de concerts es durà a terme durant els mesos de juliol i agost, on la cultura i la música seran els protagonistes a l’Espai Ridaura, que compta amb el distintiu d’“Espai de Cultura Responsable” promogut per la Generalitat de Catalunya.

En detriment d’altres anys, en aquesta nova edició destaquem el retorn de la sarsuela, que serà l’espectacle que obrirà el cicle dels ‘Concerts d’Aro’ el proper diumenge 18 de juliol. L’espectacle tindrà lloc a les 20 h a l’Espai Ridaura i comptarem amb la coneguda i emblemàtica sarsuela ‘La Tabernera del Puerto’ de P. Sorozábal, a càrrec de l’Orquestra Simfònica Harmonia, amb la direcció d’Albert Deprius.

Clourem el juliol amb l’actuació del dia 31 amb el músic i conferenciant Joan Vives, que ens parlarà de Luigi Boccherini, entre el refinament galant i la música dels carrers del segle XVIII, un avanç del concert que es durà a terme tot seguit, el dia 6 d’agost, a càrrec de Fabio Biondi & Europa Galante, que interpretaran els quintets de Boccherini.

Continuarem el dia 11 d’agost amb el concert ‘La poesia i el teatre en la música vocal’ a càrrec d’Àngel Òdena, baríton, i Miquel Ortega, piano, un duet que no us podeu perdre. Seguidament, el dissabte 14 d’agost, tindrem doble sessió de màgia amb la 22ª Nit d’Il·lusió que enguany té doble passi, a les 19 h de la tarda i a les 22 h del vespre.

Entre setmana, dijous 19 d’agost, gaudirem d’un concert de piano a quatre mans a càrrec de  Divina Òpera, amb Carles Lama i Sofia Cabruja. Finalment, tancarem el mes d’agost i el festival dels ‘Concerts d’Aro’ amb l’espectacle ‘Santa Cristina amb la capital de la sardana 2021’ i la dansa anomenada ‘Una festa empordanesa del 1900’ a càrrec del Grup Montgrí Dansa i de la Cobla La Principal de Cassà, sota la direcció d’Ivan Joanals i Ametller.

Les entrades dels concerts es posen avui mateix a la venda a través de la pàgina web de l’Espai Ridaura: https://espairidaura.santacristina.cat/entrades.html

Programació concerts i venda d’entrades online

Seguidament us detallem el calendari d’activitats del Festival Concerts d’Aro 2021 i els links per a la venda d’entrades:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.