Agenda d’activitats previstes pel mes d’abril a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Santa Feliu de Guíxols.

Agenda d’activitats previstes pel mes d’abril a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Santa Feliu de Guíxols.

Agenda abril 2021

Cada dilluns
CONVERSA EN FRANCÈS.
De 16.30 a 17.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada dilluns

CONVERSA EN ITALIÀ. De 17.45 a 18.45 h al Centre Cívic Vilartagues. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada dijous

CONVERSA EN ANGLÈS. De 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada divendres

CONVERSA EN ALEMANY. De 17 a 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Divendres 9 d’abril
CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA:
Sortir a robar cavalls, de Per Petterson. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A la Biblioteca Octavi Viader i Margarit a les 20 h.

Dissabte 17 d’abril
CLUB DE LECTURA FEMINISTA. CICLE PRIMAVERA 2021: Autobiografia
d’Alice B. Toklas, de Gertrude Stein. A càrrec de Mita Casacuberta, doctora en filologia catalana i professora de la UdG. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit a les 12 h.

Dissabte 24 d’abril

HORA DEL CONTE: Sant Jordi i altres contesA càrrec de Gisela Llimona. Per a nens i nenes a partir de 3 anys.A la Biblioteca Octavi Viader i Margarit a les 12 h . Aforament limitat. Espectacle gratuït amb reserva d’entrades a:
https://entradas.codetickets.com/entradas/biblioguixols

Dimecres 28 d’abril

CLUB DE LECTURA “LLEGIR EL TEATRE”: L’emperadriu del paral·lel, de Lluïsa Cunillé. La dramaturga Lluïsa Cunillé posa en dansa els fantasmes del Paral·lel en una gran simfonia de la bohèmia nocturna barcelonina. A càrrec d’ Elena Avellaneda Noguera.

A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit a les 20 h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.