Sant Feliu de Guíxols participa en el cap de setmana “Catalunya, Hola Família!”

Sant Feliu de Guíxols participa en el cap de setmana “Catalunya, Hola Família!”

Sant Feliu de Guíxols és una de les destinacions gironines acreditades amb la marca Platja en Família de l’Agència Catalana de Turisme per participar en el Catalunya, Hola Família!. Aquesta és una gran acció promocional del turisme familiar que tindrà lloc el cap de setmana del 7 al 9 de juny. A Sant Feliu coincidirà amb la 4a. Fira del Conte Explica’m.

Els allotjaments ofereixen dues nits al preu d’una —divendres i dissabte— per incentivar les reserves de les famílies durant aquest cap de setmana. Pel que fa a les activitats programades, seran gratuïtes o bé amb descomptes del 50%. Clicant aquí podeu consultar tota la informació.

Amb una de les propostes que s’ofereixen, Viu una experiència de llegenda, es vol fer èmfasi en la història i la mitologia del territori. En aquest sentit, l’app Llegendes en família permetrà buscar i caçar els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs del sector. A Sant Feliu es podrà trobar el peix mular. Si feu clic aquí, podeu consultar tota la informació de les activitats relacionades que hi tindran lloc.
Segons les darreres dades, el 31,9% del turisme que ve a Catalunya és familiar, xifra que arriba al 45% durant els mesos d’estiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.