Faves, pèsols i suquet fins al 2 de juny a Platja d’Aro

Faves, pèsols i suquet fins al 2 de juny a Platja d’Aro

Primera edició de la renovada campanya gastronòmica de primavera Faves i Pèsols a dotze restaurants Platja d’Aro, del 10 de maig al 2 de juny de 2019, que recupera l’esperit d’una de les primeres iniciatives gastronòmiques al municipi ara fa més d’una dècada: Faves, pèsols i suquet. En la nova proposta els establiments incorporen en les seves cartes plats amb les faves i els pèsols com a  protagonistes. Una iniciativa d’AROimpulsa i l’Associació Nit i Dia d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn (facebook).

Els establiments participants i les propostes que presenten cadascun són: Aradi, Bon Dia, Can Pijaume, Dgust, El Racó de l’Epi, Jarana, La Proa, La Riera, M&B, Mesón Asador, The Grill BB i Villa Elena. La iniciativa pren el relleu a la darrera proposta culinària, la campanya gastronòmica de menús complerts La Cullera i el Bacallà, a divuit restaurants (del 8 de març al 7 d’abril).

La propera acció al municipi vinculada a la gastronomia també serà aquesta primavera, amb la quarta edició de Xics Gastronòmic · Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (web), del 18 de maig al 2 de juny de 2019, configurada per una triple proposta: tallers d’alimentació a les escoles de primària i a l’institut de secundària del municipi, un programa activitats familiars, culinàries i esportives, i una campanya gastronòmica amb menús infantils a diversos restaurants: Aiguamarina (Hotel Planamar), Aradi, Arròs i Peix, BB Grill, Can Poldo (Hotel Costa Brava), Channel, El Foc, König, La Dolce Vita, M&B, Pizzeria La Riera, Sa Cova (Hotel NM Suites) i Toc de Sol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.