PRIMAVERA A L’ESPAI 2019

PRIMAVERA A L’ESPAI 2019

Enguany presentem la IV Temporada de la Primavera a l’Espai. Una temporada de 4 concerts que porten la bona música clàssica i popular al nostre Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro. Un dissabte al mes en el ja tradicional horari de les 20h, durant els mesos de març, abril, maig i junt. Ampliant la nostra oferta cultural i ja com a segon any, presentem un diumenge familiar amb una actuació pels més menuts, però sense perdre la marca de la casa: la universalitat del públic. Actuacions per a tothom! Fer cultura no és fer activitats populars que omplen sales i sí, educar i cultivar el bon gènere artístic creant d’aquesta manera un públic educat i que cada vegada serà més exigent i demanarà activitats d’alt voltatge cultural i artístic. Aquesta és la nostra fita principal i sí, ja podem dir que part d’aquest objectiu estem assolint, vist que any rere any tenim més públic als concerts de la Temporada i sempre concerts de gran qualitat.

Encetarem la Primavera 2019 el dia 30 de març amb un mega concert, el de l’Escola Internacional de Brussel·les, amb més de 100 músics que de forma intermitent aniran proporcionant un espectacle conformat per banda simfònica, diverses formacions vocals, Big Band, jazz en petit i gran format. Tot fet per joves músics. El segon concert, dia 27 d’abril, és música de proximitat, fet per un dels noms més importants del Jazz actual: Luís González. Director de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols i pianista amb una sòlida formació clàssica, fa anys que es dedica al jazz i ens portarà el seu darrer treballar fonogràfic: “En Clave de Serrat”. El dia 11 de maig tindrem l’honra de tenir a l’Espai Ridaura dos dels noms més importants de la música clàssica espanyola: El violinista Alejandro Bustamante, professor als centres superiors de música de Salamanca i Madrid, a part de concertista i solista a les més prestigioses sales de concert d’Europa. Juntament amb ell, el pianista Enrique Bagaria, guanyador del prestigiosíssim concurs Maria Canals de Barcelona i professor dels Conservatoris Superiors de Saragossa i Liceu de Barcelona. El diumenge 18 de maig veurem l’obra “Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa? Concert familiar dirigit per Paco Mir que trenca alguns tòpics dels contes de princesa. Finalment, per cloure la Temporada, el dia 8 de juny vindrà un dels Cors més importants i sòlids de Catalunya: El Cor de Cambra de Girona, que portarà un repertori actual i ple de bellesa, dirigit pel talentosíssim Pablo Larraz.

Cinc espectacles que ens portaran a universos sonors i visuals diferents i innovadors. Qualitat garantida i el que és molt importants: tot a casa nostra! Apunteu-vos a l’agenda perquè aquesta Primavera, promet i molt!!

Si necessiteu més informació, visiteu L’ESPAI RIDAURA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.