FestiGuau de Santa Cristina celebra diumenge 10 anys i recupera la desfilada d’adopcions

FestiGuau de Santa Cristina celebra diumenge 10 anys i recupera la desfilada d’adopcions

La recuperació de la desfilada d’adopcions és la gran novetat del programa d’actes de FestiGuau de Santa Cristina d’Aro, que se celebra aquest diumenge, al llarg del matí, a l’esplanada del costat de l’Espai Ridaura del municipi. La festa, que organitza l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament per desè any, està dedicada als gossos, els quals en són els protagonistes. A més, s’ha programat una demostració de gossos, des d’assistència a les persones fins a detecció d’estupefaents, com també el tradicional concurs popular de gossos on es premiarà de forma divertida: al més pelut, al més vergonyós, al més juganer, al més obedient, al més despistat, al més ben plantat, al millor pentinat i al que té el nom més original.

FestiGuau, que començarà a les 10,30 i acabarà a les 14 hores, comptarà amb una vintena de parades, algunes de les quals es dedicaran a vendre productes per a aquests animals de companyia i altres, oferiran informació sobre la gestió que fan les protectores i associacions de voluntaris així com serveis diversos per a aquestes mascotes peludes. Des de l’obertura, els interessats podran fer la seva inscripció al concurs de gossos, que tindrà lloc a les 13 hores, com a acte de cloenda del programa. Per poder fer la inscripció és imprescindible portar la cartilla veterinària. L’any passat van participar un total de 70 gossos, de races i edats ben diverses.

La desfilada d’adopcions es farà a les 12 del migdia. “Qui vulgui podrà ampliar amb un membre més la família, donant una nova oportunitat i llar als que han estat menys afortunats”, es recorda des de l’organització. Una hora abans hi haurà la demostració de gossos i altres animals de teràpia assistida i assistència, a càrrec d’ATAGI, i, seguidament, l’exhibició de gossos detectors de substàncies, a càrrec de Lladruc. Després de la desfilada d’adopcions, a les 12,30, hi haurà l’exhibició de la tasca de gossos d’assistència i sensibilització, a càrrec de l’Associació d’Acció Social DISCAN.

Els participants a la festa dedicada als gossos d’enguany són Terra Viva, Grupo de Ayuda a Bodegueros (GAB), Oportunitat 4 potes, Asociación Galguetes, Galgas del Mar, Animals Rescue BE, Asociación 101 vida, Asociación Noma, Protectora d’animals Cap i Cua, Agroimascota, Guia Animal, La Trufa Canina, Lladruc, Associació d’Acció Social DISCAN, ATAGI teràpies assistides amb animals, Lebrels & Jewels, Kukura veterinaris, Agrupació i Policia Local de Santa Cristina. A més, compta amb la col·laboració de KIWOKO, La Trufa Canina, Squeaky Foods, Pinsos Picart, Knatur, Agroimascota, Kukura veterinaris i Artiflora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.