El somni d’Eugeni Bigas es veurà realitzat amb l’Orquestra Panorama a Sant Feliu de Guíxols

El somni d’Eugeni Bigas es veurà realitzat amb l’Orquestra Panorama a Sant Feliu de Guíxols
  • La famosa orquestra gallega actuarà amb entrada lliure al Guíxols Arena el 29 de setembre en homenatge al jove guixolenc

L’Eugeni Bigas i Clara, que malauradament ens va deixar el passat desembre de 2017 amb 29 anys, somiava portar a Sant Feliu una orquestra espectacular. L’Eugeni es dedicava a la gestió, realització, sonorització i muntatge d’espectacles, havia muntat la seva pròpia empresa dedicada a això, tenia molts reptes i molts somnis. Treballava molt sovint a Sant Feliu de Guíxols, on havia nascut, i una de les seves màximes il·lusions era que la gent de la seva ciutat gaudís d’un gran espectacle, com el que solen portar les orquestres de gran format que hi ha a Galícia. Amb la seva companya Laura Pujol havien estat en diferents ocasions pel nord del país i sempre tenia la idea de portar a Sant Feliu una orquestra potent, la millor, que combinés tot allò que tenen aquestes formacions: a banda de bona música, un gran espectacle visual, combinat amb dansa, i en alguns casos, acrobàcies. Ell ho volia per tal que Sant Feliu ho disfrutés.

Ara l’Eugeni, des d’allà on sigui, veurà realitzat el seu somni de fer gaudir Sant Feliu de Guíxols amb una de les millors orquestres que hi ha a Galícia. Es diu Panorama, i actuarà a la nostra ciutat, amb entrada lliure, al Guíxols Arena, el dia 29 de setembre, a les 22 h. Actuaran per primer cop a Catalunya, i arribaran després de l’amistat que va sorgir amb el mateix Eugeni al llarg del temps.

Des de l’orquestra fan un esforç molt gran per venir a la nostra ciutat. Cal comptar que tota la comitiva són 5 camions i 2 autocars que faran més de 2.500 km. Només com a exemple, els components d’aquesta orquestra són 10 músics, 6 cantants i 3 ballarins acròbates, tot això embolcallat en un escenari de 30 metres de llarg i 14 metres d’alçada, 100.000 watts de so, 350
m2 de pantalles LED i 200 “caps” (unitats) d’il·luminació.

La jornada tindrà el punt culminant amb l’actuació d’aquesta orquestra, però no estaran sols perquè nombroses entitats de Sant Feliu de Guíxols (Club Patí, Percussió Ganxona, Mistreet, Esquitx, Colla Gegantera…) li retran també homenatge amb activitats al Guíxols Arena al llarg del matí i de la tarda.

Ara només falta que tot Sant Feliu ompli el Guíxols Arena en el millor homenatge i regal que li podem fer: la nostra presència gaudint d’un gran espectacle!

GUÍXOLS ARENA
Dissabte 29 de setembre de 2018

Programa:

  • Matí de 11 a 14h:
    Inflables
    Actuació del Club Patí Guixolenc
  • Tarda de 17 a 20h:
    Animació musical
    Percussió Ganxona, Mistreet, Esquitx i Colla Gegantera Ganxona
    Festa Holi
  • A partir de les 22h:
    PANORAMA
  • Laura Pujol: “l’Eugeni s’estimava molt Sant Feliu de Guíxols i sempre volia el millor per la ciutat. Ara ho aconseguirem!”

La Laura Pujol, la seva dona, explicava recentment en un emotiu text l’origen d’aquesta iniciativa: “Tot va començar davant l’ordinador… -On anirem aquest any de vacances? Finalment vam decidir anar a Galícia. La terra de les Festes Majors. I com ja sabeu ens encantava anar de festa en festa. Per agafar idees, innovar, conèixer gent…
El nostre objectiu era veure l’orquestra Paris de Noia (molt coneguda allà). L’Eugeni ja l’havia vist, però volia que jo també veiés allò tant espectacular. Ens vam quedar tota la tarda “embobats” mirant com muntaven. Aprofitant que a Galícia cada dia estan de festa en algun poble, un dia vam veure Paris de Noia i un altre dia Panorama. Vam quedar fascinats de la quantitat de gent que hi ha muntant, la seva rapidesa, la grandària de l’escenari….
Després d’uns dies veient orquestres ens vam quedar al·lucinats amb la gran orquestra PANORAMA! En tot el concert quasi no vam parpellejar per no perdre’ns ni un detall…
Va ser espectacular! Des d’aquell dia l’hem vist amb amics a diferents llocs d’Espanya: Navarra, Saragossa…
Com tots sabeu, l’Eugeni s’estimava molt Sant Feliu de Guíxols i sempre proposava coses, treballava idees o es trencava el cap per tal d’oferir els millors espectacles. I per aquests motius sempre deia que l’orquestra Panorama havia de venir com fos a Sant Feliu de Guíxols.
Malauradament, uns mesos més tard, l’Eugeni ens va deixar de manera sobtada.
I és per això que els seus amics i jo hem volgut fer possible un dels seus somnis: la Panorama a Sant Feliu!
Ha costat però ho hem aconseguit!
El dia 29 de setembre de 2018 teniu una cita amb la millor orquestra del moment. Teniu una cita per recordar amb nosaltres l’Eugeni tal i com ell hagués volgut.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.