Cues per inscriure els nens i nenes a les activitats de lleurde la Casa Lila, PreJúniors i Júniors a Castell-Platja d’Aro

Cues per inscriure els nens i nenes a les activitats de lleurde la Casa Lila, PreJúniors i Júniors a Castell-Platja d’Aro

Les inscripcions es poden fer durant aquesta setmana

Un any més, les activitats pedagògiques i de lleure de la Casa Lila, PreJúniors i Júniors tenen una alta demanda popular. Una bona mostra són les cues de pares i mares que, aquest dilluns, per exemple, s’han format davant l’àrea d’Infància i Adolescència per a garantir-se una plaça.

Les inscripcions es poden realitzar presencialment de les 10 a les 13 h a l’àrea d’Infància i Adolescència o per internet enviant el formulari (aquí) i la documentació que es requereix (aquí) en el correu electrònic inscripcionscasalila@platjadaro.com.

Les activitats començaran l’1 d’octubre i s’allargaran fins al 31 de maig. El preu d’inscripció són: 29, 57, 85, 113 i 141 euros l’any per a empadronats (d’un a cinc dies la setmana); i 124, 185 i 309 euros al mes per a no empadronats (dos, tres o cinc dies la setmana). La participació en el Grup Júniors és gratuïta (amb preferència als empadronats al municipi).

Continuïtat a Platja d’Aro i novetats a Castell d’Aro

Platja d’Aro:

Casa Lila: per a infants de 3 a 9 anys de dilluns a divendres (16-19 h).

Grup Prejúniors: a noies i nois de 9 a 12 anys els dilluns, dimarts i dijous (16-19 h).

Grup Júniors: a joves de 12 a 14 anys els dimecres i divendres (16-19 h).

Castell d’Aro:

Casa Lila: per a infants de 3 a 8 anys de dilluns a divendres (16-19 h).

Grup PreJúniors: a noies i nois de 8 a 12 anys de dilluns a divendres (16-19 h).

Grup Júniors: novetat d’enguany i dirigida a joves de 12 a 14 anys i encara amb els dies pendents de concretar (16-19 h).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.