Castell-Platja d’Aro celebra aquest dissabte la 12a Caminada Nocturna de la Vall d’Aro de Platja d’Aro de 9 km i oberta a tothom

Castell-Platja d’Aro celebra aquest dissabte la 12a Caminada Nocturna de la Vall d’Aro de Platja d’Aro de 9 km i oberta a tothom

La segona caminada es farà a Castell d’Aro a finals d’agost

La Caminada Nocturna d’aquest dissabte sortirà i arribarà al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. L’activitat començarà a les deu de la nit i els participants hauran de completar un recorregut de 9 quilòmetres, apta per a tots els públics. Un any més, serà una magnífica oportunitat per descobrir els nuclis de la població sota l’embruix de la lluna plena, sempre que els núvols que s’esperen per demà al vespre ho permetin.

Enguany, també es farà una Caminada Nocturna a Castell d’Aro el 25 d’agost. A la mateixa hora, amb sortida i arribada a la Sala Polivalent de Castell d’Aro, el recorregut serà lleugerament inferior al traçat de Platja d’Aro i els participants hauran de recórrer una distància de 8,5 quilòmetres.

Ambdues activitats tindran un destacat caràcter solidari perquè els 2 euros d’inscripció de la Caminada Nocturna de la Vall d’Aro que es farà a Platja d’Aro aquest dissabte es destinaran a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” de la Fundació Esclerosi Múltiple, mentre que els 2 euros d’inscripció de la Caminada Nocturna de la Vall d’Aro que es durà a terme a Castell d’Aro a finals d’agost es destinaran a la delegació local de l’Associació Oncolliga.

Cada participant ha de portar llanterna o frontal, roba, calçat adient i aigua. Al final de la caminada hi haurà refrigeri amb refresc i entrepà per a tots els participants. Les inscripcions anticipades poden fer-se en línia enviant un mail amb el nom i cognoms a esports@platjadaro.com o presencialment el mateix dia de la caminada de 21 a 21.30 h.

Més informació aquí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.