Aquest és el cartell de la Festa Major de Platja d’Aro

Aquest és el cartell de la Festa Major de Platja d’Aro

La Festa Major de Platja d’Aro 2018 presenta nova imatge gràfica, escollida entre una quarantena de propostes presentades pels alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

L’obra guanyadora, titulada Colors, és obra de la gironina Cristina Culubret Rigau, premiada amb 500 euros i esdevé el cartell promocional d’enguany. Aquesta és la sisena edició del concurs, fruit del conveni de col•laboració entre el consistori amb el centre de referència de formació superior en l’àmbit de les arts de les comarques de Girona. Més enllà del cartell premiat, el jurat també ha fet una menció especial per a les obres Carxofa de Marianna Font Puigdevall, Voltant a la fira de Nina Bach Pujol, Gent d’estiu d’Alba Azaola Santos, i Momo de Mohana Ramionet Font.

Festa Major de Platja d’Aro

Platja d’Aro celebra del 15 al 19 d’agost, la seva Festa Major. Hi haurà una trentena actes organitzats per la regidoria de Turisme i Dinamització Cultural de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb la música, l’esport i els infants com a protagonistes.

Hi haurà nou propostes musicals gratuïtes amb la Cobla Rossinyolets (sardanes), Les Anxovetes (havaneres), Apache (versions pop-rock), Momo (tribut a The Queen), Star Tr3s (versions pop, funky i disco), Hotel Cochambre (versions), Germà Negre (reinterpretacions festives), The Strombers (música festiva i participativa) i Els Montgrins (amb doble programa de concert i ball).

També coincideixen amb els dies de la festa un dels concerts del Festival de Guitarra Girona Costa Brava amb el Duet Manzano-García a l’església de Santa Maria, i un del Festival Nits de Jazz amb Gunhild Carling & Shakin’All a la Platja Gran.

Altres propostes seran una batucada amb Soy La Fiesta al Passeig Marítim, cinema a la fresca als jardins del Centre Cívic amb la projecció de Vaiana; torneig de petanca i de bàsquet 3×3, i per als més menuts a la Plaça Major hi haurà diverses activitats: Happy Marquet, vaixell pirata i jocs gegants; taller de circ amb Los Herrerita; castells de sorra, jocs en grup i espai nadons; i la representació de Kissu a càrrec del Centre de Titelles de Lleida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.