La Santa portarà a Santa Cristina la música de Manu Guix, Mazoni i la Fundación Tony Manero

La Santa portarà a Santa Cristina la música de Manu Guix, Mazoni i la Fundación Tony Manero

La Santa aposta aquest estiu per crear un espai d’oci, entreteniment i tendències i tot això, al bell mig de la Costa Brava, en un entorn de luxe: el Santa Cristina Horse Club, a Santa Cristina d’Aro, un carismàtic espai envoltat de natura.

Un lloc on passejar i descobrir racons o senzillament, menjar, picar, gaudir d’una copa, d’un concert o de qualsevol de les activitats programades diàriament. I amb un nou horari, ja que aquest estiu obrirà ininterrompudament del 20 de juliol al 26 d’agost a partir de les 18 h amb activitats per a tots els gustos: des de tallers infantils per les tardes fins a actuacions musicals a la nit i copes i sessions DJ fins la matinada.

Un dels plats forts de la Santa serà l’oferta musical i és que pràcticament cada dia hi haurà música en directe, pels diferents escenaris repartits per tot l’espai. Un total de 30 actuacions, com Manu Guix, Mazoni o la Fundación Tony Manero, entre altres.

Els nens tornaran a ser els protagonistes durant les tardes, i és que des de les 18 fins a dos quarts d’onze, s’organitzaran activitats, tallers i molts jocs, així com concerts infantils amb grups com El pot petit o Pop per xics.

També està previst que alguns DJ’s famosos animin totes les nits dels dimarts amb sessions imprescindibles. Entre els noms confirmats hi ha Miki Puig o Adrià Ortega.

Pel que fa a la restauració, es trobaran productes de proximitat i també la presència de restauradors de referència, procedents de tot el món, però amb gran participació autòctona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.