Setmana Sense Fum del 25 al 31 de maig

Setmana Sense Fum del 25 al 31 de maig

Un any més arriba la XIX Setmana Sense Fum que tindrà lloc del 25 al 31 de maig. L’objectiu és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum. El lema per aquest any 2018 és: VIU A SAC, SENSE TABAC!

La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, que durant els últims anys ha organitzat el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT). Hi estan implicats la Xarxa d’Atenció Primària Sense Fum, la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables; els Col•legis de Catalunya de metges, d’infermeria, de farmacèutics, de pedagogs i de psicologia; les Societats científiques de Catalunya, de medicina familiar i comunitària, d’infermeria familiar i comunitària i de Salut Laboral; la Societat catalana d’atenció i tractament del consum del tabac; la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i les Diputacions; l’Agència de Salut Pública de Catalunya i els serveis territorials; l’Agència de Salut Pública de Barcelona; l’Associació Espanyola Contra el Càncer i la Federació d’Entitats contra el Càncer de Catalunya.

A continuació podeu consultar les activitats que es duran a terme a l’Àrea Bàsica de Sant Feliu de Guíxols -CAP Sant Feliu de Guíxols, CAP Castell-Platja d’Aro, CL Sta. Cristina d’Aro i CL Castell d’Aro-:

PROGRAMACIÓ

CONCURS de PUNT de LLIBRE
Nens de 3 a 14 anys
Premi: 3 Lots de llibres i difusió del Punt de Llibre guanyador a les Biblioteques locals

25 MAIG – 11 a 13h
Taula Informativa davant CAP Castell-Platja d’Aro

29 MAIG – 9 a 13h
Taula Informativa a la Rambla Vidal St. Feliu de Guíxols

26 MAIG – 10h
CAMINADA POPULAR per a totes les edats
Sortida Plaça Miquel Murlà (davant CAP St. Feliu Guíxols) Ruta: via verda fins arribar a Tipi Park i tornada fins a Pl. Miquel Murlà

31 MAIG – 11 a 13h
Taula Informativa Pl. Baldiri Reixach Sta.Cristina d’Aro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.