MICFootball i MICBasketball a Sant Feliu de Guíxols

MICFootball i MICBasketball a Sant Feliu de Guíxols

Aquesta Setmana Santa gaudiu a Sant Feliu de Guíxols del MICFootball i enguany també el MICBasketball!

A Sant Feliu de Guíxols podeu gaudir del Torneig Internacional de Futbol Base MIC-Mediterranean International Cup, en la seva 18a edició. És un dels clàssics de la Setmana Santa que no us podeu perdre.
Pel que fa al futbol, els dos camps de Sant Feliu de Guíxols (Josep Sunyer i Vilartagues) seran l’escenari dels encontres. El calendari d’aquest any va des del dimecres 28 de març fins al dissabte 31, data en què podreu veure, al camp de Vilartagues, la jornada de futbol internacional. Depenent de les classificacions, l’emoció estarà garantida perquè poden disputar-se partits amb grans noms com el FC Barcelona, el Manchester United, la Sampdoria, el Zenit de Sant Petersburg, el Shaktar Donetsk, el RCD Espanyol o el Villareal. En la resta de jornades hi poden haver també brillants moments de futbol. I no només aquest esport: per primera vegada a Sant Feliu de Guíxols es faran també competicions del MICBasketball, i se celebraran al pavelló de la Corxera.
Enguany el dia 31 de març es farà, a les 11 del matí, un acte de “Bateig de la Gespa del camp de Vilartagues” en el qual, el guixolenc i jugador del FC Barcelona B Oriol Busquets i el director del MICSports, Juanjo Rovira, junt amb les autoritats locals “batejaran” la renovada gespa del camp de futbol de Vilartagues.
El MICFootball es disputarà en 37 seus de municipis de la demarcació de Girona i comptarà amb la presència de 372 equips del món, que representen 37 nacionalitats dels cinc continents. Més de 900 partits de futbol en 5 dies, amb més de 7.000 participants i 200.000 espectadors.
Diferents mitjans de comunicació faran una exhaustiva cobertura de l’esdeveniment, sobretot el dissabte 31, Fase Final Jornada Internacional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.