Febrer de Carnaval!!!

Febrer de Carnaval!!!

El Carnaval de Sant Feliu de Guíxols arriba enguany amb un munt de novetats!

Anant als fets, si l’any passat per la Rua de Divendres ja es va recuperar l’itinerari ‘històric’ de la carretera de Girona des de la zona esportiva Vilartagues fins acabar davant de mar, enguany es fa un pas més i l’envelat del Guíxols Arena serà el punt de trobada i de celebració del Ball del Tongo. A més d’aquest ball s’hi farà també el sopar de colles i la festa de Dijous Gras. El nou envelat, que ja es va estrenar durant les Festes de Nadal amb la Quina i l’Any Nou, serà el veritable Palau del Rei Carnestoltes.

Precisament, parlant del Rei Carnestoltes, enguany Jose Cabrera, de la colla de Les Esponges, serà l’encarregat de ‘capgirar’ la ciutat i comandar la vida de ganxons i ganxones amb diversió, festa i disbauxa. Acompanyat de la seva colla, que habitualment vesteix amb la seva dessuadora groga, faran gaudir els ganxons durant uns dies esbojarrats.

El cartell d’enguany, obra de Roser Matas, ha estat seleccionat al concurs de cartells de Carnaval. L’autora, que en les darreres edicions també havia guanyat el cartell de Fires de Girona i el de les Festes del Tura d’Olot, ha volgut representar un carnaval amb molta essència marinera. Un cartell ple de diversió, animació i molt, molt de mar.

Des de Festes Ganxones enguany us espera una sorpresa: aquesta entitat ha aconseguit un patrocini amb 4 comerços locals per poder premiar amb 400 euros la colla que més “visqui” el Carnaval ganxó. Ja s’aniran donant més explicacions, via web i xarxes.

El dia de la Rua feu servir el bus GRATUÏT per pujar a l’Envelat del Guíxols Arena!

El dia de la Rua del Carnaval, 9 de febrer, és molt fàcil arribar a l’Envelat del Guíxols Arena des de la zona de mar-centre !

Si no voleu agafar el vostre vehicle privat o si us voleu estalviar una caminada a peu, hi haurà preparat Bus Llançadora Gratuït que us hi portarà directe des de la zona de mar fins a l’envelat de Guíxols Arena, a Vilartagues.

Bus gratuït i itineraris còmodes segons franja horària

Segons el tram horari, teniu a la vostra disposició els següents busos gratuïts. Penseu en el Monestir com a punt de partida, en molts casos:

De les 20,30h i fins les 22,30h: bus llançadora
Recorregut: Monestir, Parada al final de la Ronda-Rotonda Farmàcia, Rotonda “Can Carbó”

Des de les 22,30h fins les 24h:
Recorregut: Monestir, Rotonda Farmàcia, Rotonda “Can Carbó”, Parada Baldiri, Parada Avda. Balears – Sorli, parada c/Rufo Farmàcia

A partir de les 24h fins les 4 de la matinada
Recorregut habitual de la Montdela

Brou i xocolata calenta per no tenir fred a la Rua!

A banda del bus gratuït, com ja va essent habitual en les darreres edicions de la Rua del Carnaval ganxó, s’ofereix un servei de brou i xocolata calenta. Al llarg de la carretera de Girona hi trobareu dos punts (davant de la Fàbrica i davant del bar Sarpa). Hi haurà també una xurreria a la Plaça Onze de Setembre, i “Food-Truck” a la cruïlla amb el carrer d’Antoni Ferrer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.