Els carters reials arriben demà, divendres ho faran els Reis d’Orient

Els carters reials arriben demà, divendres ho faran els Reis d’Orient

Divendres 5 de gener arriben a la nostra ciutat Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, però el dia abans, el 4 de gener, es fa una recepció dels carters reials per mar (18.30h zona Creuers), amb una rebuda màgica, que segueix en comitiva fins al Monestir on es pot veure un mapping i altres sorpreses que Televisió Costa Brava emetrà en directe.
L’acte del dia 4 ha anat agafant rellevància en els últims anys, amb un gran desplegament tècnic i alta presència de públic.

Activitats relacionades

Dimecres 3 de gener

-A les 18h Benvinguda als Patges Reials, amb animació infantil i jocs dirigits pel Centre de Lleure Esquitx. Hi haurà xocolatada popular. A la plaça Salvador Espriu.

-A les 19h Arribada dels Patges Reials, i recollida de cartes fins les 20h. Al Museu d’Història de la Joguina, a la rambla Generalitat i a la plaça Salvador Espriu.

Dijous 4 de gener

-A les 18.30h Arribada per mar dels Carters Reials (platja, zona creuer) i desfilada fins al Monestir.

-A continuació encesa de l’Estel de Nadal del Monestir amb un espectacle audiovisual, i recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials, a la Porta Ferrada.

Divendres 5 de gener

-A les 19h Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Recorregut: des de la zona esportiva Vilartagues, ctra. Girona, rambla A. Vidal, passeig del Mar, av. Juli Garreta i plaça Monestir.

-A Continuació acte de benvinguda i lliurament de les Claus de la ciutat a Ses Majestats amb espectacle audiovisual i recollida de cartes amb l’assistència dels Reis Mags, a la Porta Ferrada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.