Els Reis Mags d’Orient tornen a Sant Feliu

Els Reis Mags d’Orient tornen a Sant Feliu

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arribaran a Sant Feliu de Guíxols carregats de regals.

Es farà un taller de fanalets per la mainada del 27 al 29 de desembre de 17 a 19h. A la biblioteca del Museu de la Joguina. Per a inscripcions i més informació: Museu de la Joguina tel. 972 82 22 49 o botiga@museudelajoguina.com. Preu: 4€ per fanalet (material inclòs, excepte el pal).

Podeu consultar tota la programació d’activitats a continuació:

Dimarts 2 de gener

-A les 19h Arribada dels Patges Reials i recollida de cartes fins les 20h. Al Museu d’Història de la Joguina.

Dimecres 3 de gener

-A les 18h Benvinguda als Patges Reials, amb animació infantil i jocs dirigits pel Centre de Lleure Exquitx. Hi haurà xocolatada popular. A la plaça Salvador Espriu.

-A les 19h Arribada dels Patges Reials, i recollida de cartes fins les 20h. Al Museu d’Història de la Joguina, a la rambla Generalitat i a la plaça Salvador Espriu.

Dijous 4 de gener

-A les 18.30h Arribada per mar dels Carters Reials (platja, zona creuer) i desfilada fins al Monestir.

-A continuació encesa de l’Estel de Nadal del Monestir amb un espectacle audiovisual, i recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials, a la Porta Ferrada.

Divendres 5 de gener

-A les 19h Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Recorregut: des de la zona esportiva Vilartagues, ctra. Girona, rambla A. Vidal, passeig del Mar, av. Juli Garreta i plaça Monestir.

-A Continuació acte de benvinguda i lliurament de les Claus de la ciutat a Ses Majestats amb espectacle audiovisual i recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials, a la Porta Ferrada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.