Pessebre, Nadales, Caga Tió i… molt més!

Pessebre, Nadales, Caga Tió i… molt més!

La ciutat de Sant Feliu de Guíxols viu la temporada nadalenca amb activitats a dojo. El cap de setmana del 15, 16 i 17 de desembre està carregat d’espectacles teatrals, nadales, presentacions i molta màgia.

Entre les activitats de dissabte, destaca la Festa del Tió al Parc de les Eres i la presentació del llibre “Des de dins” de l’autora guixolenca Isabel Gámez.

Podeu consultar tota la programació d’activitats a continuació:

Divendres 15 de desembre

*Audició de nadales dels alumnes de l’Escola de Música. A les 17h a la Residència de Gent Gran (plaça Miquel Murlà). Organitzen: Escola de Música Municipal i Residència de Gent Gran.

*Conferència “Invasions biològiques. Les espècies invasores a la Vall d’Aro i Sant Feliu”, a càrrec d’en Jaume Ramot del Grup de Natura Sterna. A les 19h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 16 de desembre

*Mercat dels Encants. De 9 a 14h a la Plaça del Mercat. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació.

*Aquesta festa s’havia de celebrar el dia 2/12 i es fa aquest dissabte, 16 de desembre: Festa del tió. De 11 a 13h, al Parc de les Eres. Animació infantil i tallers de Nadal. Gratuït. Organitza/col·labora: Centre Esquitx i Associació de Veïns Tueda

*Control FEDAS 2017 de natació amb aletes. A la Piscina Municipal La Corxera. Matí de 10 a 12h; tarda de 16 a 20h. Organitza Club Aquàtic Xaloc.

*Teatre: “Saving Xmas”de Kids & us. Espectacle en anglès per a nens i nenes de 3 a 8 anys. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit.

*”A Christmas Carol”. Espectacle musical en anglès del conte nadalenc, representat pels alumnes d’On Stage. AQ les 12.30h al teatre de l’escola On Stage (c/Rufo, 50). Gratuït. Organitza: On Stage-Acting School. Més informació a www.daliaschool.es

*Cerca el Pare Noel i els seus ajudants pel centre comercial de la ciutat. De 17 a 20.30h. Aprofita i fes-te una foto nadalenca amb ells! #nadalsantfeliu2017. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Presentació del llibre: Des de dins, amb la presència de l’autora Isabel Gámez i de Jordi Blesa Montoliu, autor del pròleg. A les 16.30h a la Sala Abat Panyelles (4a planta Monestir).

*Fes cagar el tió. De 18 a 19h a la Placeta Sant Joan. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Diumenge 17 de desembre

*Participa al 68è Aplec del Montclar. De 8.30 a 14h. Pujada al cim del Montclar per canviar la senyera, i fer el tradicional pessebre de fang. Sortida: Urbanització Casa Nova. Accés lliure. Organitza: Centre Excursionista Montclar.

*Jornada del Nedador Complet. Prova per col·laborar amb la Marató de TV3. A la Piscina Municipal La Corxera. De 9 a 14h. Inscripcions i més informació: Consell esportiu del Baix Empordà, www.baixemporda.cat/esports, esports@baixemporda.cat. Organitza: Club Aquàtic Xaloc.

*Espectacle ZUM de la companyia La Tresca i la Ventresca. A les 12h a la placeta Sant Joan. Espectacle gratuït. Organitza. La Xarxa.

*Escudellada popular. De 12 a 13h a la Rambla Vidal. En benefici de la Marató TV3. Organitza: Associació Guíxols Comerç i Turisme.

*Audició de nadales dels alumnes de la coral de cicle inicial de L’Escola de música. A les 12h a la Rambla Vidal. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació. Col·labora: Escola Municipal de Música.

*Inauguració del Pessebre de la Porta Ferrada, a les 13h amb les corals de la ciutat. A la plaça del Monestir. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Escola de Música Municipal.

*Ball per als socis amb el grup “Ciclón”. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.