Santa Cristina consolida un programa de Nadal amb 35 activitats

Santa Cristina consolida un programa de Nadal amb 35 activitats

Santa Cristina d’Aro consolida l’oferta d’activitats del programa de Nadal del municipi. Del Parc Infantil de Nadal a la cavalcada de Reis Mags, dels tallers infantils a les audicions musicals, de la marató de l’Ardenya als pastorets. Un total de 35 activitats de tot tipus i per a totes les edats “que fan que aquests dies de festa es visquin amb la gran intensitat que es mereixen”, recorda l’alcalde, Xavier Sala en el programa Viu el Nadal.

El Parc Infantil de Nadal s’inaugura el 27 de desembre i restarà obert 6 dies amb horari de tarda, de 16 a 20 hores, al pavelló d’Esports. Però els joves també podran participar als tallers de Nadal, amb una oferta molt variada relacionada amb el Nadal, però també altres aspectes, com pot ser la música, amb el taller de percussió. I dins la programació musical, no es poden oblidar les audicions de l’Escola Municipal de Música ni el concert de Nadales a càrrec de la coral Cristalls de l’Escola Municipal de Música.

Al mateix pavelló, el dia 29, hi haurà el pregó de Reis, amb l’arribada del patge reial per rebre les cartes, abans de la gran rua, el dia 5 de gener, a les 18,30 hores, amb arribada a la plaça Mossèn Baldiri Reixac, on hi haurà instal·lat el campament reial i on els Reis repartiran obsequis a tots els infants. Torna una nova edició del Concurs de pessebres a casa o la visita guiada als diorames del monestir de Solius. Com també els Pastorets, que es farà el diumenge 17 de desembre, a les 18 hores, a l’Espai Ridaura, que organitzen l’Associació Dona’m un Somriure.

El destí dels guanys dels Pastorets és benèfica, ajudar a malalts de càncer i les seves famílies. Però durant aquestes dates s’han programat moltes altres activitats solidàries, algunes d’elles adreçades específicament a la Marató de TV3, com són la Marató de l’Ardenya, el Festival de Nadal del Club Patí Cristinenc o el torneig de golf Mas Tapiolas-Pitch&Putt. Sense oblidar la recollida de joguets a la Creu Roja.Però també hi ha xerrades, l’hora del conte o visites guiades al Museu de la Màgia, col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.