Tres dies intensos de Fira de Nadal a Sant Feliu de Guíxols

Tres dies intensos de Fira de Nadal a Sant Feliu de Guíxols

La Fira de Nadal arriba a Sant Feliu de Guíxols carregada d’activitats. Durant tres dies, del 8 al 10 de desembre, la ciutat bullirà de màgia amb una rambla plena de parades i tallers gratuïts per a tots els gustos i edats. Enguany, a banda dels 26 stands de productes artesanals, la fira comptarà amb una nova instal·lació per a practicar skate o scooter amb l’acompanyament d’un monitor per aquells que vulguin aprendre les millors peripècies.
Entre les activitats nadalenques hi ha també les habituals quines, les quals com cada any, vénen carregades de regals. Els més llaminers disposaran de tallers de rebostaria i brotxetes nadalenques.
En paral·lel, segueix el Teatre professional Guíxols Escena amb la representació de l’obra “L’Electe” el dissabte dia 9 (Teatre Auditori Narcís Masferrer).

Podeu consultar tota la programació d’activitats a continuació:

Divendres 8 de desembre

– Fira de Nadal:
– Parades de venda de productes artesanals amb temàtica nadalenca. De 10 a 14h i de 16 a 20h a la rambla Vidal. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
– D’11 a 14 h i de 16 a 20 h Vine a practicar amb el teu skate i scooter, podràs fer pràctica lliure als mòduls de “quarter, funbox, kicker, rail i manualera”, que tindrem instal·lats al costat de la placeta Sant Joan. També hi haurà un monitor que t’ensenyarà els millors trucs per millorar en la pràctica del scooter o l’skate. Activitat dirigida per Ungravity Freestyle Company. No cal inscripció prèvia. Activitat per a totes les edats. * no t’oblidis del casc.
I a la tarda tindrem una espectacular exhibició i trucs de l’equip de la botiga Maverick Surf Shop.
– D’11.30 a 13.30 h Taller de manualitats infantil: decora una pinya amb espelma per guarnir la taula de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

– D’11.30 a 13.30 h Taller de llaminadures infantil: 2 brotxetes de llaminadures nadalenques, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Cal Llaminer. Preu: 4 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

– D’11.30 a 13.30 h Taller d’scrap infantil: postals de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a scrapmaniatics@gmail.com o directament a la carpa de tallers de la fira. Places limitades.

– De 16.30 a 19.30 h Taller de rebosteria nadalenca: decora la teva galeta gegant de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Sweet & Sugar. Preu: 3 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.
– De 16.30 a 19.30 h Taller de manualitats infantil: decora una pinya amb espelma per guarnir la taula de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

*Quina Tradicional Nadalenca, amb regals per als guanyadors. A les 17h al Centre Cívic Tueda. Organitza: Centre Cívic Tueda.

Dissabte 9 de desembre

– Fira de Nadal:
– Parades de venda de productes artesanals amb temàtica nadalenca. De 10 a 14h i de 16 a 20 h a la rambla Vidal. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
– D’11.30 a 13 h Taller d’adults de decoració nadalenca: elaboració d’un centre de taula de Nadal totalment personalitzat. Dirigit per RG Events & Weddings. Preu: 8 € (material inclòs i t’emportaràs el resultat) * podeu portar-vos de casa alguna flor de Nadal, boles o materials que vulgueu reutilitzar i afegir al treball. A l’Espai Didàctic del Museu d’Història – Monestir, planta 4. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir) fins 15 minuts abans de començar l’activitat. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.
– D’11.30 a 13.30 h Taller d’scrap infantil: decoració nadalenca, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a scrapmaniatics@gmail.com o directament a la carpa de tallers de la fira. Places limitades.

– D’11.30 a 13.30 h Taller de manualitats infantil: jugarem amb textures per fer un guarniment de Nadal molt original, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per l’Escola d’art Taps. A partir de 7 anys. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir)o el mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers de la fira. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.
– De 16.30 a 19.30 h Taller de rebosteria infantil: decora la teva galeta gegant de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Sweet & Sugar. Preu: 3 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.
– De 17 a 18 h Taller infantil de pals de Tió a la rambla Vidal. Fes una compra a les botigues associades i et donaran un tiquet. Dirigit per Associació Guíxols Comerç i Turisme.

– De 17 a 19.30 h Taller d’adults de rebosteria de Nadal. Dirigit pel mestre pastisser Antoni Viñas de la pastisseria La Vienesa. Preu: 8 € (material inclòs i t’emportaràs el resultat). A l’Espai Didàctic del Museu d’Història – Monestir, planta 4. Cal inscripció prèvia. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir) fins 15 minuts abans de començar l’activitat. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.

*Taller de Papercraft nadalenc: Vine a decorar la biblioteca amb figures de Nadal 3D. A càrrec d’Alba Navarro. A les 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit.

*Campanya de Teatre professional Guíxols Escena Tardor: L’Electe. A les 21h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 25€ (general); 20€ (reduïda). Venda d’entrades: Oficina de Turisme i www.codetickets.com.

Diumenge 10 de desembre

– Fira de Nadal:
– Parades de venda de productes artesanals amb temàtica nadalenca. De 10 a 14h a la rambla Vidal. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
– D’11.30 a 13.30 h Taller de manualitats infantil: decora una pinya amb espelma per guarnir la taula de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

– D’11.30 a 13.30 h Taller de llaminadures infantil: 2 brotxetes de llaminadures nadalenques, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Cal Llaminer. Preu: 4 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.