Aquest cap de setmana, Trial Clàssic Costa Brava

Aquest cap de setmana, Trial Clàssic Costa Brava

Els propers 18 i 19 de novembre se celebrarà la VIII edició del trial clàssic Costa Brava a la nostra ciutat. Les places estan ja tancades amb 360 pilots, dels quals més de la meitat són estrangers (molts d’ells, de França) amb especial presència aquest any de 40 pilots britànics i fins i tot 5 participants vinguts de Polònia. També es pot destacar la participació del japonès campió del món Takahisa Fujinami.

Cal remarcar que enguany la competició ha fet un salt qualitatiu pel que fa al nivell de participants, doncs seran presents pilots que participen o han participat al mundial de trial com Matteo Grattarola (actual campió de França), Steve Saunders, John Lampkin, Yrjo Vesterinen (finlandès campió del món), Charles Coutard (francès campió del món), i els catalans Jaume Subirà, Miquel Cirera o Joaquim Abad.
L’itinerari encara no està tancat, per bé que tindrà el massís de l’Ardenya-Cadiretes com a protagonistes amb zones marcades a l’espai de Pedralta i al Passeig de Sant Feliu, a banda de molts altres indrets. El
públic assistent podrà veure veritables obres d’art en forma de motos antigues, fins i tot anteriors a 1950, totes elles hàbilment restaurades pels seus propietaris.

La formalització de les inscripcions tindrà lloc a l’Hotel S’Agaró el divendres dia 17 de 12 a 21 hores. Serà el moment ideal perquè tots els aficionats al trial puguin gaudir de la presència de totes aquestes estrelles del trial. La competició prendrà la sortida a les 8.30 h dissabte i diumenge, esperant que els primers pilots arribin a la zona del Passeig cap a les 13 hores dissabte i les 12 hores diumenge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.