Agenda d’activitats de novembre de la Biblioteca Municipal

Agenda d’activitats de novembre de la Biblioteca Municipal

Aquesta és l’agenda d’activitats de la Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit per al mes de novembre de 2017. Totes les activitats a la Biblioteca excepte les que s’indica un altre lloc de celebració.

Cada dilluns, CONVERSA EN FRANCÈS, de 16.30 a 17.30 h a càrrec de Sandrine Rendu.
REUNIÓ DE LA PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca) a partir de les 18.30 h.
Cada dimarts, CONVERSA EN ITALIÀ, de 15.30 a 16.30 h a càrrec de Grazia di Dio.
Cada dimarts, CURS INFORMÀTICA GENT GRAN, de 16.00 a 17.00 h. Iniciació a la informàtica, a càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït.
Cada dijous, CONVERSA EN ANGLÈS, de 15.30 a 16.30 h a càrrec de Lluna Porta.
Cada divendres, CONVERSA EN ALEMANY, de 17.30 a 19.00 h a càrrec de Pilar Fernández.

Divendres 3 de novembre, CLUB DE LECTURA: “Lluvia negra”, de Masuji Ibuse, a càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20 h.

Dissabte 4 de novembre, RUTA GAZIEL: Un recorregut per Sant Feliu de Guíxols donant a conèixer el llegat de Gaziel, posant la seva literatura i el paisatge al servei del lector. A més de llegir fragments de l’obra de l’autor, el visitant pot contemplar els espais on va viure i van inspirar la seva obra. Conductor de la ruta: Josep Maria Vicens (Associació Amics del
Museu d’Història de la Ciutat). Inscripcions: a la Biblioteca Pública, per telèfon 972 324057 o per correu electrònic a biblioteca@guixols.cat. A les 11h.

Dissabte 4 de novembre, Taller de PaperCraft “monuments del món.” A càrrec d’Alba Navarro. A les 11 h.

Fins divendres 17 de novembre, EXPOSICIÓ: “CORAM POPULO”. Selecció de 10 llibres que van ser censurats perquè van ser considerats obscens o perquè es creia que podien resultar ofensius per com s’hi tractava la sexualitat. La història de la censura permet crear un llarga llista de llibres que han estat retallats, denunciats i retirats de circulació pública per aquests
motius. A la Biblioteca en l’horari habitual d’obertura.

Divendres 17 de novembre, CONFERÈNCIA: SOMENERGIA “Energia Verda a casa nostra, ara és possible!” A càrrec de SomEnergia, cooperativa d’energia verda. A les 19 h.
Divendres 17 de novembre, PRESENTACIÓ DE LLIBRE “Yo soy Eric Zimmerman”, el nou llibre de la coneguda escriptora de novel·la romàntica Megan Maxwell. A les 18 h al Teatre Municipal.

Dissabte 18 de novembre, Taller infantil de mandales. Ioga per al teu cervell. A càrrec d’Alba Navarro. A les 11 h.

Des del 21 de novembre fins el 17 de desembre, Exposició d’ HOMENATGE A PRUDENCI I AURORA BERTRANA. El 2017 és l’Any Bertrana, on es commemoren la doble efemèride dels 150 i 125 anys del naixement de Prudenci i Aurora Bertrana. Dins del conjunt d’actes en homenatge als autors, la Institució de les Lletres ha creat aquesta mostra de petit format. La doble celebració pretén evidenciar la complementarietat d’aquesta producció a la vegada que vol posar de relleu la individualitat d’un i altre autor pare i filla: dues figures singulars del món literari contemporani. A la Biblioteca en l’horari habitual d’obertura.

Dissabte 25 de novembre, HORA DEL CONTE: “Conta’m què hi pintes”, recull de contes explicats a partir de tres llenguatges artístics: la música, la interpretació i la il·lustració. Cada conte s’anirà construint alternant i fusionant amb aquestes tres formes d’expressió, creant així varis focus d’atenció. Un espectacle contat, cantat i pintat! A les 12 h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.