Agenda cap de setmana: 20 al 22 d’octubre 2017

Agenda cap de setmana: 20 al 22 d’octubre 2017

Sant Feliu de Guíxols : comença una nova edició del Ganxotapes Tardor Del 20 d’octubre al 19 de novembre 2017.
30 bars i restaurants de la ciutat ofereixen diferents creacions en format de Tapes per aconseguir guanyar el primer a la més original d’enguany. Cada persona pot votar portant el llibret de segells a l’oficina de turisme.
Teatre infantil: Tardor amb la xarxa amb l’espectacle agafa el raspall de la companyia Pissarra (grup Macedònia). A les 18 h a l’Auditori Municipal Narcís Masferrer. Entrada general 6 €
Diumenge 22:  Sant Feliu de Guíxols: Caminada popular, Sortida Sant Jeroni de Montserrat. Sortida a les 8 h a l’estació d’autobusos, tornada a les 20 h. Cal portar: menjar, aigua, calçat adequat i capelina. Organitza: Centre Excursionista Montclar.
13è Concurs de Teatre Amateur. Toc-Toc. A les 18 al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme i una hora abans de la funció a la taquilla del teatre.
Platja d’Aro : Aquest cap de setmana pots gaudir de les escultures de gran format de Clemente Ochoa. Un conjunt monumental d’obres d’acer inoxidable exposades a l’aire lliure al parc dels estanys.
El dissabte 21 a les 6 de la tarda Ball amb música en viu en el marc del programa Gent gran, gent activa! Amb la música de David Casas al Centre cívic Vicenç bou de Platja d’Aro
I el diumenge 22 Marxa dels 20 km de Platja d’Aro a partir de les 10 del matí. 3a Lligueta Running Vall d’Aro. Sortida i Arribada: Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.
I a partir d’11.30 del matí a la plaça dels estanys de Platja d’Aro: 2a desfilada canina de Galgos 112. Desfilada de totes les races amb obsequi per a tots els participants i exhibició a càrrec de les unitats K9 de Policies Locals.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.