Exposició de Filatèlia, inauguració el dia 14 d’octubre (antic hospital)

Exposició de Filatèlia, inauguració el dia 14 d’octubre (antic hospital)

Enguany es commemoren els 125 anys de la inauguració del ferrocarril de Sant Feliu de Guíxols a Girona i l’Associació Filatèlica i de Col.leccionisme de Sant Feliu de Guíxols ha volgut sumar-se en aquesta efemèride. Per això dedica la seva mostra anual en aquest mitjà de comunicació que fou revolucionari en el seu moment i entranyable al llarg dels temps.
L’exposició es podrà visitar des del dissabte 14 d’octubre al diumenge 22 d’octubre a l’antic Hospital en els horaris següents: de dilluns a dissabte, de 10 a 13 h. i de 16 a 18 h. I diumenges i festius, de 10 a 13 h..

El primer dia, el 14 d’octubre, s’inaugurarà a les 10.00 h.

Tot seguit a les 11.00 h. es farà la presentació dels segells commemoratius dels 125 anys del Ferrocarril de Sant Feliu de Guíxols a Girona, també del matasegells i l’obertura de l’estafeta.
Al finals d’aquests actes s’oferirà al públic una copa de cava i pica-pica.
La mostra va acompanyada d’activitats complementàries. Hi haurà 2 conferències, una el dissabte 21 de setembre a les 12 h. a la Capella de l’Hospital a càrrec de Marc Peyrecabe; i una el diumenge 22 a les 11h a càrrec de Xavier Andreu Bartroli sobre “Filatèlia fiscal”.
El dissabte 14 d’octubre, en el marc dels actes de presentació de la col.lecció de monedes Joan Vilaret al Museu d’Història i l’exposició Filatèlica, tindrà lloc a les 20 h. a la Capella de l’Hospital un concert de Pedro Burruezo & Bohemia Camerata.
L’entrada tant a l’exposició com a les conferències i concerts és gratuïta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.