Agenda:

Agenda:

Calonge Sant Antoni : Dissabte  7 d’octubre : a la Biblioteca Pere Caner a 10:30 dins del cicle: llegir el Teatre. Es comentarà l’obra Islàndia de Lluïsa Cunillé.

Santa Cristina d’Aro :

5 al 23 d’octubre EXPOSICIÓ DE PINTURES DE JAUME I JOSEP MARIA CONGOST a la Sala d’exposicions de “la Caixa” Horaris de visita: Dijous, divendres i dissabtes de 17 a 20h Inauguració avui Divendres a les 19h.

Dissabte 7 : SESSIÓ CONTE-TALLER amb la lectura del follet pastisser a càrrec d’Eva González a la Sala infantil de la biblioteca municipal a les 11 del mati. Cal inscripció prèvia.

Diumenge 8 : JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI: Un passeig entre dòlmens . Sortida: 11.30h a l’Aparcament de la Cova d’en Daina a Romanyà de la Selva Info i inscripcions: Tel. 972 83 52 93

Diumenge 8 : 9º FESTIGUAU a l’exterior de l’ Espai Ridaura. Amb desfilades canines i moltes més activitats. Un dia de caràcter solidari i lúdic dedicat als gossos i on ells són els protagonistes absoluts .

Sant Feliu de Guíxols :

Dissabte 7 d’octubre i dins les Jornades Europees de Patrimoni que es celebren al Museu d’Història podràs assistir a diferents activitats, tallers i conferencies.

Dins del marc de les Biblioteques amb gust i a les 11 del mati : Taller de còctels per a nens. A càrrec de l’Alba Navarro. Cal inscripció prèvia. Més informació a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

També aquest dissabte a Sant Feliu de Guíxols :  Teatre infantil de Tardor amb l’espectacle: Els tres porquets es caguen de por de la companyia Xamfeina de colors. A les 18h a l’Auditori Municipal Narcís Masferrer.

 

Platja d’Aro :

Diumenge 8 d’octubre Cursa lineal del Camí de Ronda. 3ª Edició Lligueta de running Vall d’Aro. Sortida de Torre Valentina a les 10h i arribada a la zona port de Sant Feliu de Guíxols.

XIII Concurs de Teatre Amateur. Sóc una nena. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.