Totes les activitats del mes d’octubre a la Biblioteca

Totes les activitats del mes d’octubre a la Biblioteca

La Biblioteca Octavi Viader i Margarit organitza durant tot el curs, uns grups de conversa en anglès, francès, alemany i italià que es duran a terme a partir del mes d’octubre, a càrrec dels professors Lluna Porta, Sandrine Rendu, Pilar Fernández i Grazia di Dio, respectivament.

Independentment, cada mes la biblioteca va organitzant diferents activitats, aquí us deixem l’agenda per aquest mes d’octubre:

Cada dilluns

REUNIÓ DE LA PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca).

A partir de les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Cada dilluns

CONVERSA EN FRANCÈS. De 16.30 a 17.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada dimarts i dijous

CONVERSA EN ANGLÈS. De 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Lluna Porta. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada dimarts

CONVERSA EN ITALIÀ. De 15.30 a 16.30 h la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada dimarts

CURS INFORMÀTICA GENT GRAN

De 16.00 a 17.00 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Iniciació a la informàtica. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada divendres

CONVERSA EN ALEMANY. 17.00 a 18.30 h h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Durant el mes d’octubre

BIBLIOTEQUES AMB GUST: Visita les Biblioteques del Baix Empordà i guanya premis! Durant el mes d’octubre es duran a terme, a les diferents Biblioteques públiques de la comarca, una sèrie d’activitats: presentacions de llibres, tallers, hores del conte,…, totes de caire gastronòmic amb l’objectiu de visitar-les i gaudir de les diferents propostes. El 24 d’octubre a les 19h es realitzarà el lliurament de premis a l’Aula Gastronòmica de l’Empordà (Vall-llobrega).

Divendres 6 d’octubre

CLUB DE LECTURA: El tallador de canyes, de Junichirô Tanizaki. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala.
A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 6 d’octubre
PRESENTACIÓ LLIBRE: Tinars, el gust per la tradició, A càrrec de Marc Gascons. Amb motiu de la campanya Biblioteques amb gust, les Biblioteques del Baix Empordà engeguen una sèrie d’activitats per donar a conèixer el patrimoni gastronòmic de la comarca.
A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 7 d’octubre
BIBLIOTEQUES AMB GUST: TALLER: Taller de còctels per a nens. Deixa’t sorprendre amb la màgia dels còctels. A càrrec de l’Alba Navarro. Cal inscripció prèvia. Més informació a la Biblioteca: 972 32 40 57 o biblioteca@guixols.cat.
A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Fins el 18 d’octubre
EXPOSICIÓ: “100 ANYS DE RESSORGIMENT”

Exposició dedicada a la revista “Ressorgiment” que s’editava a Buenos Aires en català i que es va convertir en el portal del catalanisme dels catalans d’Amèrica. Va aparèixer mensualment durant 56 anys sense interrupcions. El seu director va ser Hipòlit Nadal i Mallol, fill predilecte del Port de la Selva. La revista estava compromesa amb la cultura, la llengua i la política catalana. Respectava la pluralitat de les tendències polítiques catalanes, sense militar en cap partit.

A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit en l’horari habitual d’obertura.

Des del 20 d’octubre fins el 17 de novembre

EXPOSICIÓ: “CORAM POPULO” Selecció de 10 llibres que van ser censurats perquè van ser considerats obscens o perquè es creia que podien resultar ofensius per com s’hi tractava la sexualitat. La història de la censura permet crear un llarga llista de llibres que han estat retallats, denunciats i retirats de circulació pública per aquests motius.

A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit en l’horari habitual d’obertura.

Dissabte 21 d’octubre
TALLER: Taller de tardor. Un conte de tardor ens introduirà el taller on pintarem amb aquarel·les i altres materials de temporada. A càrrec de l’Alba Navarro.
A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 27 d’octubre
TALLER PERSONALITZAT DE CONSTEL·LACIONS: Solucions per a l’àmbit personal, familiar i laboral. Vine a plantejar el teu cas. Gratuït. A càrrec de Neus Pont Quirós, terapeuta i facilitadora de constel·lacions familiars i solucions sistèmiques.
A les 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 28 d’octubre

HORA DEL CONTE: Contes per menjar-se la por. Espectacle per a nens de 3 a 8 anys. Sessió pensada per normalitzar el concepte por i per donar estratègies a les famílies a l’hora d’acompanyar els seus fills en el creixement personal i social, utilitzant el conte com a eina mediadora.

A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.