Setmana de la Mobilitat

Setmana de la Mobilitat

7a Fira del Medi Ambient i la Sostenibilitat
Del 20 al 30 de setembre de 2017

20 de setembre.
19h. Conferència de la Fundació Mar. La protecció del Fons Marí de Sant Feliu. El projecte Silmar i els ACords de Custòdia Marina per al Bioconeixement.
A la biblioteca Octavi Viader i Margarit.

22 de setembre
Dia sense cotxes. L’autobús urbà i l’escolar seran gratuïts
19h. Conferència d’Eloi Cordomí, meteoròleg de TV3. La mobiltat, el consum d’energia i el canvi del clima. A la biblioteca Octavi Viader i Margarit.

24 de setembre
9 a 15h. 7a Fira del Medi Ambient i la Sostenibilitat. Expositors de productes de mobilitat sostenible, d’estalvi d’energia a la llar i a les empreses, protecció dela natura i turisme sostenible, noves tecnologies. A la Rambla Vidal i zones adjacents.

Regal d’una planta a tots els usuaris/-es del transport públic municipal. A les parades de l’autobús de la rambla del Portalet, Ajuntament i Monestir. Amb la col.laboració de Creu Roja.

25 a 29 de setembre. Els usuaris d’aquests dies del transport urbà podran participar en el sorteig de 10 targetes T10 (10 viatges gratuïts). Amb la col.laboració de Sarfa. El sorteig es farà el dia 30 de setembre.

30 de setembre.
10h. Caminada per l’entorn natural de Sant Feliu, amb el Centre Excursionista Montclar i Bicicletada pels carrers i entorn de la nostra ciutat, amb l’associació Ataràxia.
Es comença a les 10 al passeig del Mar, davant de l’Ajuntament, i s’acaba a les 12 al mateix lloc.
Col.labora: Creu Roja. Hi haurà esmorzar i regals per als assistents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.