Aquest diumenge es disputa la segona prova de la Lligueta Running Vall d’Aro

Aquest diumenge es disputa la segona prova de la Lligueta Running Vall d’Aro

La tercera edició de la Lligueta Running Vall d’Aro ja ha arrencat, i aquest diumenge se celebrarà la segona prova d’aquest circuit de quatre curses de muntanya. Serà la Cursa de Castell d’Aro, que consta d’un recorregut de nou quilòmetres, de perfil tècnic i que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos del municipi. La sortida es produirà a la Sala Polivalent de Castell d’Aro, a les 10 del matí.

L’edat mínima per participar-hi és de 16 anys. A més, les inscripcions es poden realitzar en línia, tot i que estan limitades a 400 participants per cada cursa de la Lligueta. De fet, si no s’han esgotat les places disponibles, els corredors poden apuntar-s’hi fins a mitja hora abans que es doni el tret de sortida. Així doncs, els respectius preus són: nou euros sense xip, dotze euros amb xip (en cas que aquesta inscripció sigui anticipada i, si no ho és, el preu puja a 15€ si aquesta es fa el mateix dia de la prova atlètica).

Repàs a les diferents proves de la III Lligueta Running Vall d’Aro

Aquesta iniciativa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i de tempsXcurses va engegar la tercera edició el passat 22 d’agost amb La Nocturna, una cursa de 7,5 quilòmetres, de la qual es partia des de la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro a les 22h i s’arribava al Parc dels Estanys.

Una vegada s’hagi produït la Cursa de Castell d’Aro d’aquest mateix diumenge, encara restaran dues proves: la Cursa Lineal del Camí de Ronda, que tindrà lloc el proper 8 d’octubre, i que tindrà un recorregut de 12,5 quilòmetres. La sortida serà a la Platja de Torre Valentina (Sant Antoni de Calonge) a les 10h i, l’arribada, al Tinglado de Sant Feliu de Guíxols. En última instància, la darrera cursa serà la de La Marxa dels 20 km, que es farà el diumenge 22 d’octubre, i que té un desnivell de 300 metres. La sortida -a les 10h- i l’arribada seran al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.