Recordatori: Ja tenim el NOMAD a Sant Feliu!

Recordatori: Ja tenim el NOMAD a Sant Feliu!

El Festival Nomad de Sant Feliu de Guíxols es farà els propers 22, 23, 24 i 25 de juny als Jardins de Juli Garreta.

El certamen NOMAD es va estrenar a Sant Feliu de Guíxols l’estiu passat amb un èxit de públic notable, sobretot una franja jove que tenia necessitat d’activitats alternatives el cap de setmana de Sant Joan.

Des de l’Ajuntament s’havia notat que aquell cap de setmana, tradicionalment, molta gent marxava ja que no es preparava res més que la revetlla popular tradicional i quedava el cap de setmana sense activitats rellevants.

Pel consistori, el mes de juny és estratègic, i és important per tal de marcar tendència a l’estiu. Ja s’ha començat amb una fira del conte que ha portat més de 5.000 persones a la ciutat i es pretén competir, en activitats, a l’extensa oferta complementària d’oci que hi ha a les poblacions del voltant del Baix Empordà i la Costa Brava en general.

Propostes com el Nomad fan que a la nostra ciutat hi hagi durant unes jornades una proposta que ha de satisfer dos tipus de públic: el de Sant Feliu i el de fora.
Es fa als Jardins Juli Garreta, amb Moda, Decoració, Música, Food Trucks, i Àrea Infantil. Pretén donar a conèixer al públic diferents productes tant locals, com nacionals i internacionals. És molt més que una fira, és un festival cultural.
Amb espais de moda, disseny d’autor, hand-made, vintage, decoració. Fins a 25 estands es reuniran al Nomad 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.