NOTÍCIES DE GUÍXOLS COMERÇ I TURISME

NOTÍCIES DE GUÍXOLS COMERÇ I TURISME

Passarel·la Costa Brava 2017
Ja s’han entregat les bases de participació en la desfilada de moda anual que s’organitza des de Guíxols Comerç i Turisme. Aquest any s’ha presentat un vídeo promocional de la 6ª Passarel·la que repeteix emplaçament el proper 23 de juliol a l’Espai Port.
El proper 15 de juny sortiran a la venda les entrades que estaran disponibles als comerços participants i altres punts de venda. Com l’any passat s’espera superar el miler d’assistents en una festa totalment consolidada.
A falta de tancar els patrocinis, part de la recaptació es destinarà a una campanya benèfica.
Formulari_incripcio_Passarela2017
Video promocional 2017: https://youtu.be/GoiRvtAQliM

Primeres visites a Vilartagues
Guíxols Comerç i Turisme Associació ha iniciat aquesta darrera setmana de maig visites als comerciants del barri de Vilartagues. D’aquesta manera es fa un pas més en el procés de fusió de les dues associacions. Les visites consisteixen en presentar la gerent i el president de l’associació i l’acord al qual han arribat les dues associacions amb l’entrega d’informació sobre l’entitat.
Des de la junta directiva esperen superar el centenar d’associats abans de finalitzar l’any i elaborar un Pla d’accions pel 2018 que incorpori nombroses actuacions a la zona alta de Sant Feliu.

En marxa la fira Explica’m
Per segon any consecutiu es celebra a Sant Feliu la fira Explica’m. La fira del conte que es celebrarà el proper 9, 10 i 11 de juny. Guíxols Comerç i Turisme valora molt positivament la implicació dels comerços, que enguany ja s’han posat en marxa per preparar l’ambientació de locals i carrers. Us esperen amb nombroses activitats i animació durant tot el cap de setmana que clourà amb una xocolatada el dia 11 de juny a la Placeta Sant Joan gentilesa de Guíxols Comerç i Turisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.