Sant Feliu acull la primera edició de “A peu de sorra”

Sant Feliu acull la primera edició de “A peu de sorra”

A Peu de Sorra inicia un projecte que omplirà les platges de Catalunya de gastronomia, moda i tallers.
El primer esdeveniment de la ruta tindrà lloc del 2 al 5 de juny a Sant Feliu de Guíxols, a la Platja de Sant Pol.

A Peu de Sorra neix amb la voluntat d’esdevenir un espai de culte pels amants de l’street food, el shopping creatiu, la bona música i l’estiu. Orientat a un públic jove i familiar, l’esdeveniment oferirà una experiència única que combina l’oci i la gastronomia i que viatjarà per 3 espais idíl·lics de la Costa Brava, Central i Daurada amb un objectiu comú: trobar-se amb els amics i la família tocant la sorra, davant el mar i gaudint d’un ambient mediterrani.

L’espai escollit per a la primera edició, la Platja de Sant Pol de S’Agaró, a Sant Feliu de Guíxols, és ideal per a l’ambient de l’esdeveniment ja que es troba a tocar del mar, és ampli i de fàcil accés per als visitants.

L’esdeveniment està inspirat en la cultura boho. Els concerts, les actuacions i les sessions de DJ aniran combinades amb 8 foodtrucks amb propostes gastronòmiques d’autor, preparades per a satisfer els més foodies, tallers a peu de sorra, activitats infantils i altres disciplines.

La moda i el glamour hi jugaran un paper important. Els assistents podran trobar, dins l’espai de moda, fins a 15 firmes de roba i complements diferents, desfilades, tallers de perruqueria… Els expositors i d’altres organitzacions que hi vulguin participar poden consultar la web www.apeudesorra.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.