Neteja submarina i del litoral ganxó

Neteja submarina i del litoral ganxó

El proper dissabte 13 de maig, de 10 del matí a 2 del migdia, hi haurà una activitat de neteja submarina popular a Sant Feliu, en el marc del programa europeu Let’s Clean Up Europe, una activitat adreçada a les persones que estan fartes de veure escombraries quan bussegen o a qui li molesta veure que el mar sembla un abocador.

Els organitzadors proporcionaran una ampolla gratuïta a tots els bussejadors participants, que caldrà que vagin equipats amb guants, bossa de malla i ganivet. Per participar en l’activitat és necessari disposar de titulació de busseig Open Water o equivalent i assegurança de busseig en vigor.

Les persones que hi vulguin participar però no vulguin o puguin bussejar,  també poden prendre part en la neteja del tram litoral de la Cala de les Planetes i Cala Tetuan, per als quals l’organització posarà a disposició bosses reutilitzables i guants de protecció.

El lloc de trobada serà la platja Racó de Garbí, al costat del Palm Beach, a les 10 h del matí.

Aquesta acció solidària s’emmarca dins les jornades Let’s CleanUp Europe 2017 i compta amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, l’Ajuntament de Sant Feliu i el centre de busseig SubLimits.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.