XXIV CONCURS DE PASTISSOS CASOLANS

XXIV CONCURS DE PASTISSOS CASOLANS

El proper dissabte 29 d’abril, a partir de les 4 de la tarda, a la confluència de la Rambla Vidal i el Passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols, se celebrarà la 24ena. edició del Concurs de Pastissos Casolans organitzat per l’Associació Amics de l’Ermita i Paratges de Sant Elm obert a tothom i subjecte a les següents bases:

El concurs està dirigit a tots els afeccionats i afeccionades.

1-El concurs tindrà lloc el proper 29 d’abril a la Rambla Vidal – Passeig del Mar

2-L’exposició romandrà oberta des de les 6 de la tarda fins a 2/4 de 9 del vespre.

3-Per concursar, els pastissos s’hauran de presentar entre les 4 i les 5 de la tarda. I una vegada entregats, quedaran en propietat de la comissió organitzadora. Es podrà concursar en les modalitats de: coques, pastissos de fruites en totes les seves varietats, brunyols i flams i pudings.

4-De les 5 a les 6 de la tarda, un jurat integrat per 3 pastissers professionals de Sant Feliu de Guíxols, donarà la seva puntuació als diferents treballs presentats.

5-Previ donatiu de 4€ a favor de l’Associació Amics de l’Ermita i Paratges de Sant Elm, es tindrà dret a 3 talls de pastís i una copa de tisana i s’obsequiarà amb una participació al sorteig d’una paella per a dues persones.

6-El veredicte del jurat es donarà a conèixer a partir de les 8 del vespre.

7-Hi haurà primer, segon i tercer premi per a cada una de les tres modalitats i un premi especial als brunyols escollits com a millors.

8-A les 8 del vespre, es realitzarà el sorteig d’una paella per a dues persones, entre els participants en el tast, que en el moment del sorteig es trobin presents.

9-Tots els participants en el concurs de pastissos seran obsequiats amb una copa de tisana i un tall de pastís.

10-Els concursants accepten les presents bases i el veredicte del jurat que serà inapel.lable.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.