El primer cap de setmana de març, tothom al port per contribuir en una gran festa solidària, la regata Carla!

El primer cap de setmana de març, tothom al port per contribuir en una gran festa solidària, la regata Carla!

Els diners recaptats es destinaran a la recerca sobre la Síndrome de Rett

La segona edició de la Regata Carla, de Sant Feliu de Guíxols, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de març inclourà activitats paral·leles destinades a tots el públics, com per exemple una concentració de food-trucks i diversos concerts a l’aire lliure. Tota la gent de Sant Feliu de Guíxols i de les poblacions del voltant estan convidats a assistir a aquesta gran festa solidària, més enllà de la regata en si mateixa. Perquè precisament és, més que un esdeveniment esportiu, un acte solidari i de participació de tothom.
La Regata Carla té com a objectiu donar a conèixer la Síndrome de Rett, sensibilitzar la societat sobre les dificultats que aquesta malaltia comporta, recaptar recursos econòmics per a la recerca sobre la Rett i promoure els valors de la solidaritat i del compromís entre els regatistes i assistents a la trobada. Els fons recaptats durant la jornada es destinaran a IDIBELL, que compta amb un projecte de recerca destinat a la investigació sobre la Síndrome de Rett.
La primera edició de la Regata, que va tenir lloc l’any passat, va comptar amb gairebé 500 assistents d’arreu de Catalunya i va aconseguir recaptar 7.000 €, aproximadament, que es van donar a IDIBELL. «Tots els diners que es donen a aquest laboratori es destinen íntegrament a la recerca i en fan un ús al cent per cent transparent», va explicar Artur Griñó.
Dolors Aixalà i Artur Griñó són els pares de Carla, una nena que patia la Síndrome de Rett. Amb la intenció d’homenatjar-la, Dolors i Artur van plantejar la idea de la Regata a Gonzalo de Maqua, antic president de l’Associació Catalana de la Classe Internacional Optimist (ACCIO), que va endegar el projecte. Després, s’hi van sumar la resta de col·laboradors: el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, l’Associació Catalana de la Síndrome de la Rett i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
Aquest és el programa per aquesta edició:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.