NOVETATS DE GUÍXOLS COMERÇ I TURISME

NOVETATS DE GUÍXOLS COMERÇ I TURISME

“Fira rebaixes” dissabte 11… i s’allargarà a diumenge 12
La botiga al carrer d’hivern d’enguany, Fira Rebaixes, que es celebra el proper dissabte 11, s’allargarà també a diumenge 12 de febrer, donades les demandes dels comerciants i atès l’èxit de participants que aquest any sumen 36 establiments, Guíxols Comerç i Turisme ha decidit sortir al carrer diumenge al matí.
A tots aquells clients que comprin a les botigues adherides poden omplir una butlleta de participació al concurs d’un lot de nou regals que es sortejaran el dilluns 13 de febrer. (En cas de mal temps es traslladaria al primer cap de setmana de març)

Es suspèn el concurs d’ambientació d’establiments
Una de les activitats que es proposaven per la dinamització del Carnaval ganxó, el concurs d’ambientació de locals, ha quedat suspès per no haver arribat als deu participants, el mínim que establien les bases del concurs. Els 600€ en vals de compra que estaven destinats als premis s’utilitzaran per una altra acció que s’organitzi des de Guíxols Comerç i Turisme.

Espai de promoció al Mercat Municipal
Els empresaris adherits a Guíxols Comerç i Turisme tindran a la seva disposició a partir d’aquest mes de Febrer, un espai dins el Mercat Municipal per fer mostres, tallers i presentacions de productes de manera gratuïta.
Reformat i adequat per l’Ajuntament, queda situat al davant del també renovat “Espai kids” i pot esdevenir un bon escenari per els dissabtes al matí fer-hi accions. Si teniu alguna proposta a realitzar-hi us hi animem a que en feu us i sigui un lloc actiu i dinàmic. La intenció és que tots els dissabtes de març al matí hi hagi alguna activitat.

Locals tancats, decadència del barri
Volem que els carrers del Centre siguin vius i amb activitat, per això ja s’ha iniciat el Pla Espais Actius, la finalitat del qual és donar llum a locals que romanen tancats. Durant aquest mes es realitza l’inventari de locals tancats de la zona d’actuació establerta en el pla. Es realitzarà una visita amb l’associació de comerciants d’Olot per seguir de ben a prop el cas d’èxit d’Espais Actius.

Si tens un local tancat i creus que caldria donar-li un impuls al teu carrer, parla amb nosaltres. acccsantfeliu@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.