FESTA BENÈFICA PELS AFECTATS D’AMATRICE

FESTA BENÈFICA PELS AFECTATS D’AMATRICE

Aquest dissabte 24 de setembre se celebrarà, a partir de les 18:00 h., a la platja de Sant Feliu de Guíxols, una festa benèfica a favor dels damnificats pel terratrèmol d’Amatrice (Itàlia), que s’iniciarà amb un espectacle infantil a càrrec de la Fada Iris i que continuarà a partir de les 20:00 h. amb diverses actuacions musicals.

A partir de les 21:30 h. monòlegs amb els còmics Angel del Moral , Ramon Tartas, Néstor Florez, Dani Morlà i DJ, que amenitzaran la part gastronòmica de la festa, amb menjar i beure a càrrec dels diferents establiments col·laboradors.

Els establiments que s’han unit per la causa són: La Locanda di Nonna Flo, els Tinars, Can Noguera, Pastiseria Gironès, La Gàbia dels Mussols, Can Toni, Bar Trece, The Brunobar, Mistral, Casa Teva, La Bacallaneria, Global Gràfic, Pasta Fresca Spada, CBG, Garda i Consigel.

Es podran degustar els diferents plats i begudes ideats per l’ocasió amb preus que oscil·laran entre 1 i 5 euros i els beneficis es destinaran a mobiliari escolar que es farà arribar directament a la zona damnificada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.