CAMPAMENTS INFANTILS DEL C.E.MONTCLAR

CAMPAMENTS INFANTILS DEL C.E.MONTCLAR

De l’1 al 4 de setembre la secció d’excursionisme infantil del Centre Excursionista Montclar, organitza uns campaments per descobrir i redescobrir camins, indrets, masies, gorgues, platges i cales d’aquest entorn. Es tracta d’agafar les motxilles, sortir per anar a diferents llocs, tot decidint quina és la millor ruta i lloc per passar la nit, podent triar entre les masies de Can Rifà, La Divina Pastora, Sant Benet, o fins i tot dormir sota el cel estrellat en alguna cala o platja, si el temps ho permet.

Sortida dijous 1 de setembre, a les 15.30h del Centre Excursionista Montclar i arribada diumenge dia 4, entre les 18 i les 19h al mateix lloc.

Les recomanacions que es fan des de l’entitat són les següents “Com que serà una excursió sempre en ruta, la motxilla ha d’estar en condicions i els nens/es han de saber com està organitzada. La roba de recanvi ha de ser la justa i necessària, ja que majoritàriament anirem en banyador, i pesa i ocupa lloc a la motxilla.

Amb un parell de recanvis de roba interior, dues samarretes, un jersei i uns pantalons llargs n’hi ha de sobres. Acostumeu a portar una cantimplora resistent i d’1l, com a mínim, i el mínim d’envasos i embolcalls, tot pot anar dins tupper’s. Que el menjar que s’emportin sigui natural ajuda a reduir aquests residus i millora l’aportació nutritiva durant l’excursió…

Motxilla amb: sac de dormir, màrfega, plat i coberts, tovallola i banyador, gorra o semblant per protecció solar, calçat còmode i calçat de roca, roba d’abric i roba de recanvi, lot, capelina, estris d’higiene personal, DNI i targeta Sanitaria. Menjar: per dijous i l’esmorzar del divendres. Cantimplora (que no ampolles) amb aigua. Preu: 20€

Compte on fer l’ingrés: ES52 2100 8104 2123 0002 1259. Comenteu a l’apartat Acampades/colònies del Blog per confirmar l’assistència o l’absència, o per resoldre qualsevol dubte”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.