El Mini Club presenta en “Xalarí”

El Mini Club presenta en “Xalarí”

La nova mascota de Destinació de Turisme Familiar

Amb el nom de Xalarí pren vida el nou personatge que acompanya les accions, activitats i promocions de turisme adreçades al públic familiar, per reforçar la imatge del municipi com a Destinació de Turisme Familiar (DTF). Creat per l’equip d’il·lustració gironí de XuxuLanstrum vol transmetre tendresa amb els seus traços infantils, alegria mitjançant els múltiples colors que l’acompanyen, i el recordatori d’elements estiuencs amb uns cabells que recorden el sol i un cua que simbolitza les onades del mar.

Aquest estiu ja és protagonista de l’agenda que recull específicament les activitats per als més menuts (pdf), així com de la decoració del Mini Club Infantil a la Platja Gran, actiu del 25 de juny al 4 de setembre, a la zona central de la Platja Gran (c/ Empordà), en un espai de 200m2, tots els dies de la setmana (11-14 h i 16-19 h). L’accés és gratuït -però limitat a una hora per usuari/dia-, adreçat a infants de 3 a 12 anys, dinamitzat per un equip educatiu de monitors amb coneixements d’idiomes per fer-hi tallers, manualitats, jocs de platja o inflables, entre d’altres activitats.

Durant tot l’estiu s’han programat sessions d’animació infantil i familiar al Passeig Marítim. A la Biblioteca Mercè Rodoreda (web) s’hi fan sessions de contes i tallers familiars i multimèdia. També s’ofereixen visites guiades naturalistes, teatralitzada, de contes màgics i de visita a una granja; i hi ha diversos espectacles d’animació, activitats esportives i la possibilitat de gaudir de la circulació de mini trens al Parc de l’Estació o el Parc dels Estanys de Platja d’Aro… També de participar a les festes majors de la Urbanització Dalmau (5-7 d’agost), de Platja d’Aro (11-15 d’agost) i de Castell d’Aro (7-11 de setembre) o del Mercat Medieval de Castell d’Aro (27 i 28 d’agost).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.